Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει αποκλειστικά για τη μεταγλώττιση του Γκρου στο "Εγώ, ο Απαισιότατος 4"

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής περιγράφει τη σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με τον ξεκαρδιστικά σατανικό πρωταγωνιστή του "Απαισιότατου", στον οποίο δανείζει τη φωνή του εδώ και 14 χρόνια.

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Παραγωγή της Universal Pictures και της Illumination Entertainment, το animation "Εγώ, ο Απαισιότατος" έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2010, για να εξελιχθεί, μέσα από τρία σίκουελ, δυο spin-off και 18 μικρού μήκους ταινίες, στο εμπορικότερο σινε-franchise κινουμένων σχεδίων με παγκόσμιες εισπράξεις που αγγίζουν τα πέντε δις δολάρια. Μεγάλο του ατού ο Γκρου, ένας από τους γοητευτικότερους σινε-κακούς και τα Μίνιονς, οι γκαφατζήδες (σχεδόν) βωβοί βοηθοί του. 

Από τη δεύτερη ταινία, βέβαια, ο Γκρου έπαψε να εξυφαίνει σατανικά σχέδια και έγινε  μυστικός πράκτορας των "καλών", αλλά και ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης. Έτσι, όταν στο "Εγώ, ο Απαισιόταος 4"  εμφανίζεται ένας νέος άσπονδος εχθρός, ο παλιός γνώριμος και ανταγωνιστής του Μαξίμ Λε Μαλ, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη γυναίκα του Λούσι και τα τέσσερα μικρά παιδιά του. Μια ακόμα ερμηνευτική πρόκληση για τον Γιάννη Ζουγανέλη δηλαδή, τον απολαυστικό και πολυτάλαντο κωμικό ο οποίος τού δανείζει τη φωνή του από την πρώτη κιόλας ταινία. Στο αποκλειστικό βιντεάκι που ακολουθεί, ο ηθοποιός εξηγεί τη βαθιά σχέση που έχει αναπτύξει με αυτόν τον "απαισιοκακούργα αστείο" χαρακτήρα και τα μαθήματα ζωής τα οποία εκείνος του έχει δώσει.

Το "Εγώ, ο Απαισιότατος 4" προβάλλεται από τις 15/8 στην αγγλόφωνη εκδοχή του και από τις 22/8 και στην ελληνική μεταγλώττισή του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τίμωνα Κουλμάση, τι συμβαίνει όταν "Το Βράδυ Υποχωρεί";

Ο σκηνοθέτης μιλά για το ντοκιμαντέρ που εμβαθύνει στην καλλιτεχνική και πολιτική διαδρομή του γλύπτη Μέμου Μακρή και της συζύγου του, χαράκτριας Ζιζής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2025

"Pavements": Η ιστορία της εμβληματικής μπάντας των '90s στον κινηματογράφο Άστορ

Η ταινία του Άλεξ Ρος Πέρι θα προβληθεί σε μια ειδική εκδήλωση, με την παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων και DJ set μετά την προβολή.

Πότε ανοίγει ξανά το θερινό Cine Paris

Η φρεσκαρισμένη ταράτσα της Πλάκας πρόκειται σύντομα να σμίξει ξανά με τους Αθηναίους.

Θηλυκή οργή: Όταν ο θυμός των γυναικών πηγαίνει σινεμά

Είναι μόδα ή αποτέλεσμα των καιρών; Εξετάζουμε το φαινόμενο.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 1/5

Πρωτομαγιά με νέα superhero περιπέτεια και την επιστροφή του άρχοντα του body horror.

"Το Πόρτο μετατρέπεται σε ζώνη θυσίας" κι ένα ντοκιμαντέρ καταγράφει απρόσμενα το gentrification

Όταν το gentrification μας ενώνει! Ο Mário Gomes, σεναριογράφος του πειραματικού ντοκιμαντέρ "Στοπ. Αίθουσες προβών για τον ιστορικό υλισμό" που ζωντανεύει την ιστορία του εμβληματικού εμπορικού κέντρου Stop στο Πόρτο στην Πορτογαλία, μας μιλά για τους λόγους της δημοφιλίας του.

Οι συγκινητικές ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Φιλμ που θα σας αγγίξουν και θα σας ζεστάνουν που παίζονται έως και την Τετάρτη 30/4.