Ελληνικό box office: Ποιος θα τα βάλει με τους "Deadpool & Wolverine";

Αυγουστιάτικη ραστώνη στην αγορά, με πρεμιέρες "μεσαίου βεληνεκούς" και τους συνήθεις υπερηρωικούς υπόπτους να συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Deadpool & Wolverine

Εισιτηριακής πτώσης αναμενόμενη συνέχεια, με το προηγούμενο τετραήμερο να μετράει 59.200 θεατές, έναντι των 89.457 του πρώτου αυγουστιάτικου weekend. Το "Deadpool & Wolverine" και τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" είναι τα μεγάλα καλοκαιρινά σουξέ, ενώ αρέσουν πολύ και οι "Συμπέθεροι Από Σόι", οι οποίοι επέστρεψαν σε ευρύτερο κύκλωμα αιθουσών. Ο "Νυχτερινός Εκφωνητής", η ελληνική μίνι επιτυχία των θερινών, συνέχισε με 1.029 εισιτήρια (στα 18.742), τα "Μικρά Πρόστυχα Γράμματα" με 930 (στα 43.448) και το "Μόνοι στη Νέα Υόρκη" με 838 (στα 5.376). Από την άλλη,  ο "Διάδοχος" άνοιξε με 1.195 θεατές και το "Κορίτσι των Γενεθλίων" με 693.

Ελληνικό box office 8-11/8:

1. Deadpool & Wolverine - 22.059 εισιτήρια (117 αίθουσες, 246.694 σύνολο)
2. Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 - 7.160 εισιτήρια (72 αίθουσες, 620.051 σύνολο)
3. Στα Ίχνη του Δον Κιχώτη - 4.245 εισιτήρια (53 αίθουσες, 4.245 σύνολο)
4. Και οι 4 Είναι Υπέροχες - 3.227 εισιτήρια (15 αίθουσες, 3.227 σύνολο)
5. Συμπέθεροι από Σόι - 3.172 εισιτήρια (25 αίθουσες, 25.168 σύνολο)
6. Longlegs - 3.046 εισιτήρια (32 αίθουσες, 57.255 σύνολο)
7. Η Ζαριά - 1.630 εισιτήρια (17 αίθουσες, 1.630 σύνολο)
8. Δύο Προς Ένα - 1.561 εισιτήρια (19 αίθουσες, 6.819 σύνολο)
9. Όλα για τη Μητέρα μου - 1.442 εισιτήρια (11 αίθουσες, 5.236 σύνολο)
10. Η Μούσα του Μπονάρ - 1.204 εισιτήρια (3 αίθουσες, 2.669 σύνολο)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

32ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "ΝΑΖΑ" σε πανελλήνια πρώτη προβολή

Το ντοκιμαντέρ των Γιουβάλ Αμπραχάμ και Ρέιτσελ Σορ για το εσωτερικό του ισραηλινού στρατιωτικού και πληροφοριακού μηχανισμού έρχεται στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/09/2026

H άδεια Αθηνάς γίνεται υπαίθριο σινεμά δωρεάν προβολών

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα Midnight Express θα ξεκινήσει στις 23:00 γεμίζοντας με τη νοσταλγία του σελιλόιντ τον άδειο από οχήματα δρόμο.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Όλιβερ Λάσε τον Νοέμβριο στο 67ο ΦΚΘ

Ως guest curator του φετινού αφιερώματος με τίτλο "Καλωσήλθατε στην Έρημο", ο σκηνοθέτης του "Sirat" θα παρευρεθεί στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δίνοντας μια ομιλία αλλά και συμμετέχοντας σε μία πολυμεσική εγκατάσταση.

Πιερφραντσέσκο Φαβίνο: Άσε με να κάνω λάθος

Ο κορυφαίος Ιταλός ηθοποιός μιλάει για τον απαιτητικό ρόλο του αντισυμβατικού προπονητή που υποδύεται στο "Tennis Maestro" του Αντρέα Ντι Στέφανο και απομυθοποιεί το εμμονικό κυνήγι της τελειότητας πάνω, αλλά και έξω από τη μεγάλη οθόνη.

Η Αθήνα έχει νέα κινηματογραφικά ήθη και μας αρέσουν

Οι μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες που παίζουν την ίδια ταινία όλη την εβδομάδα δίνουν τη θέση τους σε κινηματογράφους ρεπερτορίου και νέες boutique αίθουσες με λιγότερες θέσεις, premium ατμόσφαιρα και εξοπλισμό.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (17-23/09)

Όλες οι κορυφαίες επιλογές που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.