Τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" συνεχίζουν να σπάνε τα ταμεία

Το animation της Pixar σημειώνει ρεκόρ εισιτηρίων στο ελληνικό box office.

Inside Out 2 'Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2'

Τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" δίνουν παλμό σε μια αγορά η οποία επανήλθε σε πενταψήφια νούμερα τετραημέρου (79.718 εισιτήρια από  107.351), ακολουθώντας την αντίστοιχη πτώση του θαυματουργού animation της Pixar, το οποίο έγινε πλέον η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της μεταπανδημικής περιόδου. Συμπαθέστατο άνοιγμα για το "Hit Man" και εξαιρετικότατο κράτημα για τα "Μικρά Πρόστυχα Γράμματα", ενώ εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του χιτσκοκικού "Σιωπηλού Μάρτυρα" σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών. Το "Bad Boys: Ride or Die" συνέχισε με 1.997 θεατές (στους 40.736), ο "Νυχτερινός Εκφωνητής" με 1.846 (στα 9.620) και το "Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική" με 1.525 (στους 5.446), ενώ το "Κάθε Πέρυσι και Καλύτερα" ξεκίνησε με 1.242 εισιτήρια και το "Σκοτώστε τον Βενσάν" με 334.

Ελληνικό box office 4-7/7:

1. Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 - 38.156 εισιτήρια (173 αίθουσες, 486.433 συνολικά)
2. Hit Man - 8.893 εισιτήρια (57 αίθουσες, 8.893 συνολικά)
3. Μικρά Πρόστυχα Γράμματα - 8.803 εισιτήρια (41 αίθουσες, 28.557 συνολικά)
4. Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη - 3.777 εισιτήρια (48 αίθουσες, 18.101 συνολικά)
5. Σιωπηλός Μάρτυς - 2.854 εισιτήρια (7 αίθουσες, 2.854 συνολικά)
6. MaXXXine - 2.697 εισιτήρια (44 αίθουσες, 2.697 συνολικά)
7. Bad Boys: Ride or Die - 1.997 εισιτήρια (15 αίθουσες, 40.736 συνολικά)
8. Νυχτερινός Εκφωνητής - 1.846 εισιτήρια (12 πανελλαδικά, 9.620 συνολικά)
9. Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική - 1.525 εισιτήρια (36 αίθουσες, 5.446 συνολικά)
10. Κάθε Πέρυσι και Καλύτερα - 1.242 εισιτήρια (15 αίθουσες, 1.242 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κατέφθασαν οι πρώτες εικόνες των κινηματογραφικών Beatles

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση των τεσσάρων ηθοποιών μας κάνει να ανυπομονούμε για τις τέσσερις ταινίες του Σαμ Μέντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2026

Μερικές ταινίες που πρέπει να δεις πριν το "Ανεμοδαρμένα Ύψη", σύμφωνα με την Έμεραλντ Φένελ

Η σκηνοθέτιδα που αναβιώνει το κλασσικό μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη μοιράστηκε τις "ταινίες-έμπνευση" που πρέπει να δούμε πριν την πρεμιέρα του "Ανεμοδαρμένα Ύψη" στις 12/02.

Εύα Στεφανή, πώς ήταν να μπαίνεις στην "Καρδιά του Ταύρου";

Μιλήσαμε με την καταξιωμένη Ελληνίδα σκηνοθέτρια για το τελευταίο της πρότζεκτ, τη σχέση της με τον εμβληματικό χορογράφο Δημήτρη Παπαϊωάννου και την άνθηση του ελληνικού ντοκιμαντέρ.

"Οι Ζωές των Άλλων": Το αριστούργημα του γερμανικού κινηματογράφου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η πολυβραβευμένη ταινία επανέρχεται για 7 μοναδικές προβολές, αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναός.

Σε άλλα νέα, ο Tyler, the Creator θέλει να παίξει σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Μετά τον ρόλο του στο "Marty Supreme", ο διάσημος ράπερ δεν θα ησυχάσει αν δεν παίξει στο μοναδικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου.

Τελικά, αξίζει το hype το "Sirat";

Το υπνωτιστικό θρίλερ του Όλιβερ Λάσε έρχεται στις ελληνικές αίθουσες μετά από μια ηχηρή παρουσία κατά την περίοδο των βραβείων και είναι σίγουρο πως θα σας σοκάρει.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 29 Ιανουαρίου.