Δείτε την αφίσα του πολυαναμενόμενου "Joker: Folie à Deux"

Γιόακιν Φίνιξ και Λέιντι Γκάγκα φιγουράρουν στο επίσημο πόστερ του σίκουελ το οποίο, επίσης, πολύ σύντομα πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο τρέιλερ του.

Joker: Folie à Deux αφίσα crop

Μία από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς απέκτησε την επίσημη αφίσα του. Ο λόγος για το "Joker: Folie à Deux", τη συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου "Joker" (Τοντ Φίλιπς) (2019), στο οποίο ο οσκαρικός Γιόακιν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο του Άρθουρ Φλεκ / Τζόκερ, ενώ η Lady Gaga ντεμπουτάρει ως Χάρλεϊ Κουίν.

Ως γνωστόν, η Κουίν αποτελεί τον έρωτα της ζωής του Τζόκερ, έτσι παρόλο που δεν είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς αφορά το σενάριο των Φίλιπς και Σκοτ Σίλβερ, μπορούμε εύλογα να μαντέψουμε ότι σχετίζεται με τη γνωριμία τους. Να θυμίσουμε εδώ πως ο τίτλος "Folie à Deux", αντιστοιχεί στον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας ψυχολογικής διαταραχής που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως συγγενείς. Επίσης, έχει γραφτεί στον αμερικάνικο Τύπο πως το σίκουελ πρόκειται να έχει τη μορφή μιούζικαλ, υποψία που ενισχύει η φράση "the world is a stage" ("ο κόσμος είναι μια σκηνή") που εμφανίζεται πάνω στην αφίσα. Περισσότερα θα μάθουμε με ασφάλεια στις 9/4, όταν και λανσάρεται το επίσημο τρέιλερ της ταινίας. Έπειτα, εκτός από τους Φίνιξ και Lady Gaga, στη διανομή των ρόλων βρίσκουμε ακόμα τους Ζάζι Μπιτς, Μπρένταν Γκλίσον και Κάθριν Κίνερ.

Joker: Folie à Deux Lady Gaga

Αξίζει να θυμήσουμε πως το "Joker" ήταν η παραγωγή που έφερε το πρώτο και μοναδικό ως τώρα Όσκαρ στον Φίνιξ, με την ταινία να κερδίζει συνολικά δύο χρυσά αγαλματίδια από την Αμερικανική Ακαδημία - το άλλο απέσπασε για την πρωτότυπη μουσική της η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ. Το φιλμ του Φίλιπς "έσπασε" το παγκόσμιο box office φτάνοντας το 1 δις σε έσοδα, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στα εμπορικότερα φιλμ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Το "Joker: Folie à Deux" αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Δείτε την αφίσα του "Joker: Folie à Deux":

Joker: Folie à Deux αφίσα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.