Άγρια Φύση

2

Δεύτερη, μετά την «Ξηρασία», περιπέτεια του λογοτεχνικού ήρωα της Τζέιν Χάρπερ Άρον Φαλκ. Συνταγογραφημένη ως τυπική μεταφορά ευπώλητου crime thriller.

Άγρια Φύση

Αφού κατάφερε να λύσει το αίνιγμα της "Ξηρασίας" (2020), ο σκληροτράχηλος ομοσπονδιακός αστυνομικός Άρον Φαλκ επιστρέφει στην οθόνη για να διαλευκάνει ακόμα μία περίπλοκη υπόθεση: Πέντε γυναίκες ξεκινούν μια επίπονη ορεινή πεζοπορία, από την οποία επιστρέφουν οι τέσσερις. Η τοπική αστυνομία κινητοποιείται αμέσως, ενώ στην περιοχή καταφθάνουν για βοήθεια ο Φαλκ και μια συνάδελφός του. Χωρίς κανείς να το ξέρει, η αγνοούμενη είναι η κρυφή πληροφοριοδότριά τους σε μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού εγκλήματος και πρέπει πάση θυσία να την εντοπίσουν πριν να είναι πολύ αργά.


Ο λογοτεχνικός ήρωας της Τζέιν Χάρπερ ("Χαμένος", "Αυτοί που επέζησαν") κρατάει έναν διάφανο πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς όλο το ενδιαφέρον της ιστορίας εντοπίζεται στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια της παραμονής των γυναικών στο δάσος. Η απάντηση έρχεται μέσα από τις αναμενόμενες πιρουέτες της πλοκής, χωρίς κανένα plot twist που να μας αιφνιδιάζει πραγματικά. Το στόρι είναι στοιχειωδώς καλογραμμένο, οι κοινωνικές προεκτάσεις του κοινότοπες, οι ερμηνείες πειστικές – όλα συνταγογραφημένα ως τυπική σινε-μεταφορά ενός ευπώλητου crime thriller.

ΗΠΑ. 2024. Διάρκεια: 120΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Άγρια Φύση

Force of Nature: The Dry 2
2
  • Θρίλερ
  • 2024
  • Διάρκεια: 120 '
  • Ρόμπερτ Κόνολι

Πέντε γυναίκες ξεκινούν μια επίπονη ορεινή πεζοπορία, από την οποία επιστρέφουν οι τέσσερις. Δύο Αυστραλοί ομοσπονδιακοί πράκτορες καταφθάνουν στην περιοχή, ελπίζοντας να βρουν την αγνοούμενη ζωντανή, καθώς είναι η κρυφή πληροφοριοδότριά τους σε μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.