Οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλουν τη "Συνέντευξη με έναν βρικόλακα" στο Cinobo Όπερα

Ταυτόχρονα με την επανέκδοσή της στις αίθουσες του εξωτερικού, η ταινία του Νιλ Τζόρνταν έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με την ολοκαίνουργια ψηφιακή κόπια που έγινε για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της.

Συνέντευξη με έναν βρικόλακα

Ταυτόχρονα με την επανέκδοσή της στις αίθουσες του εξωτερικού, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζει σε αποκλειστική προβολή τη "Συνέντευξη με έναν βρικόλακα" του Νιλ Τζόρνταν, για πρώτη φορά στη χώρα μας με την ολοκαίνουργια ψηφιακή κόπια που έγινε για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της. Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 11 μ.μ., στην αίθουσα Cinobo Όπερα 1.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στο σημερινό Σαν Φρανσίσκο, ένας νεαρός δημοσιογράφος καταγράφει τις απόκοσμες διηγήσεις ενός μυστηριώδους άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι υπεραιωνόβιο βαμπίρ, ότι πέρασε στον κόσμο των απέθαντων όταν δέχτηκε το μοιραίο δάγκωμα και την ερωτική αποπλάνηση ενός δανδή βρυκόλακα στη Νέα Ορλεάνη του 18ου αιώνα και τώρα αφηγείται μια ζωή καταδικασμένη στην αιωνιότητα, που διασχίζει χρόνια και ηπείρους αναγκασμένη να αφήνει πίσω της μια αέναη διαδρομή αίματος.

Ιδανικός σκηνοθέτης για να διασκευάσει το περίφημο μυθιστόρημα της Αν Ράις, ο Νιλ Τζόρνταν ("Η Παρέα των Λύκων", "Το Παιχνίδι των Λυγμών") ενώνει το γοτθικό θρίλερ με τον ερωτισμό και το διεστραμμένο χιούμορ σε ένα εκθαμβωτικό και αιματοβαμμένο φιλμ με φαντασμαγορικούς πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ και αξέχαστη πρώτη εμφάνιση της Κίρστεν Ντανστ στην οθόνη, σε ρόλο ανήλικου (και ακόρεστου) βαμπίρ. Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία το 1994, η ταινία κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και πάλι στις αίθουσες του εξωτερικού σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια που δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα προκειμένου να γιορτάσει την 30ή επέτειό της. Αυτή είναι η κόπια που θα δούμε και στη χώρα μας, στην αποκλειστική προβολή των Νυχτών Πρεμιέρας. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cinobo Όπερα

Ακαδημίας 57

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.