Ακούστε podcasts των Βαρντάλος, ΜακΚόναχι και Τζόρι Ρούσο στο Agro Talks

Οποιοσδήποτε και από οπουδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση, εύκολα και δωρεάν, με μια απλή εγγραφή, σε μια σειρά συζητήσεων που ποικίλει μεταξύ διαφορετικών θεμάτων, όπως Τέχνες, Ψυχαγωγία, Τεχνολογία, Επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα.

Φαίδων Παπαμιχαήλ Φαίδων Παπαμιχαήλ

Το Argo Film Festival εξέπεμψε για 13η χρονιά από τo Βόλο παρέα με μεγάλους αστέρες, όπως ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο Τζο Ρούσο, η Νία Βαρντάλος και ο Φαίδων Παπαμιχαήλ. Πιο συγκεκριμένα, προ ολίγων ημερών, εγκαινιάστηκε το Argo Talks, το οποίο αποτελεί μια δράση του Argo Film Festival με σκοπό την δημιουργία εκπαιδευτικών συζητήσεων. Αναλυτικότερα, αποτελεί την νέα online πλατφόρμα, με έδρα τον Βόλο, όπου μερικοί από τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στον κόσμο συγκεντρώνονται, προκειμένου ο θεατής να εμπνευστεί από τις γνώσεις και τις ιστορίες τους.  

Οποιοσδήποτε και από οπουδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση, εύκολα και δωρεάν, με μια απλή εγγραφή, σε μια σειρά συζητήσεων που ποικίλει μεταξύ διαφορετικών θεμάτων, όπως Τέχνες, Ψυχαγωγία, Τεχνολογία, Επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα.

Μάθιου ΜακΚόναχι
Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο Εμπνευστής του Argo Film Festival και παραγωγός Τέρι Ντούγκας ανοίγει διάλογο και καλεί τους φίλους του φεστιβάλ να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις στιγμές που καθόρισαν την πορεία τους, αλλά και να δώσουν τα φώτα τους στις νεότερες γενιές που κυνηγούν το όνειρο τους.

Τέρι Ντούγκας
Τέρι Ντούγκας

Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το έναυσμα είναι ο οσκαρικός ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος μας ταξιδεύει σε μια σύντομη αναδρομή της καριέρας του, μιλώντας για το μυστικό της επιτυχίας του. Ενώ ακολουθούν ο σκηνοθέτης των ταινιών franchise της Marvel, Avengers και Captain America, Τζο Ρούσο, η διεθνώς καταξιωμένη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Νία Βαρντάλος, αλλά και ο δυο φορές προτεινόμενος για Oscar Ελληνοαμερικάνο  Διευθυντής φωτογραφίας Φαίδων Παπαμιχαήλ. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της πλατφόρμας είναι ο Βασίλης Κύρου και του φεστιβάλ ο Κωνσταντίνος Μουτσινάς, οι οποίοι μαζί με μια επίλεκτη δημιουργική ομάδα έχουν σκοπό να δημοσιεύουν δύο νέα επεισόδια του Argo Talks κάθε μήνα.

Νία Βαρντάλος
Νία Βαρντάλος

H πρεμιέρα της πλατφόρμας άνοιξε μαζί με την διοργάνωση του φεστιβάλ, μέσω της ιστοσελίδας argotalks.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.