Δείτε αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα του "Ferrari"

Άνταμ Ντράιβερ και Μάικλ Μαν μας καθοδηγούν στα παρασκήνια της στιλάτης βιογραφίας του θρυλικού Ιταλού μηχανικού.

Ferrari 2 ©Lorenzo Sisti

Το "α" εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα της λουσάτης χολιγουντιανής βιογραφίας "Ferrari", η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου από τη Film Group.

Όπως προδίδει ο τίτλος, η ταινία που φέρει την υπογραφή του στιλίστα Μάικλ Μαν ("Ένταση", "Ο Τελευταίος των Μοϊκανών") αφορά τη ζωή του Έντζο Φεράρι, του πρώην οδηγού ταχύτητας ο οποίος δημιούργησε μια από τις διασημότερες μάρκες αυτοκινήτων στην ιστορία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Άνταμ Ντράιβερ και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σινε-βιογραφίας, η υπόθεση διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957.

Ferrari 3
©Lorenzo Sisti

Ο Φεράρι βρίσκεται σε γενικευμένη κρίση, καθώς η εταιρία που είχε ιδρύσει με τη γυναίκα του βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία. Ταυτόχρονα, ο γάμος τους κινδυνεύει να διαλυθεί εξαιτίας της απώλειας ενός γιού και την ανακάλυψη πως ο Φεράρι έχει ένα ακόμα παιδί. Τότε ο Ιταλός αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και να ποντάρει τα πάντα σε έναν και μόνο αγώνα - το εμβληματικό Mille Miglia. Στο "Ferrari" πρωταγωνιστούν ακόμα η Πενέλοπε Κρουζ ως η σύζυγος Λάουρα, ο Πάτρικ Ντέμπσι και η Σέιλιν Γούντλι στο ρόλο της ερωμένης του Φεράρι.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Μπραντ Πιτ εναντίον δεινοσαύρων

Απογοητευτικό ξεκίνημα για το "Jurassic World: Αναγέννηση" και εύκολη πρωτιά ξανά για το γκαζωμένο "F1: Η Ταινία", την παράσταση όμως στα ταμεία έκλεψε ένας... σαλεμένος Γάλλος ψυχίατρος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
08/07/2025

Τι νέο θα δούμε από αυτή την Πέμπτη (10/07) στα θερινά σινεμά

Όλες οι καινούριες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Ιουλίου.

"Οι Μπαλκονάτες": επιστροφή στο γυναικείο βλέμμα

Η νέα κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ έρχεται στους κινηματογράφους από το Cinobo.

Το καλοκαίρι επιστρέφει με το 8ο Stroggylo Open Air Film Festival

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις αγαπημένες, νέες και κλασικές ταινίες.

Φόβος και τρόμος στο 15ο Athens Open Air Film Festival!

Η Ακαδημία Πλάτωνος γίνεται το φόντο για μια horror ολονυκτία με τρεις ταινίες που στοίχειωσαν τη δεκαετία του ’80.

Λένε πως αυτή είναι η πιο ρομαντική ταινία με καρχαρίες που γυρίστηκε ποτέ

Και πότε κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Κινηματογραφικές διαδρομές γυναικών μέσα από την κινούμενη εικόνα

Ένα ακόμη επεισόδιο του κύκλου "Προβολές της Ιστορίας. Αρχαιολογίες της κίνησης" από το Ethnofest και το Ινστιτούτο Γκαίτε.