Ο Μελισσοκόμος

1

Μια παντελώς ασόβαρη περιπέτεια χωρίς φρένο στη βιντεοκλιπίστικη βία και με ξεχαρβαλωμένη ηθική πυξίδα για χάρη ενός χαβαλέ από πιστολίδια.

Ο Μελισσοκόμος Τζέισον Στέιθαμ κριτική

Μα ο Τζέισον Στέιθαμ σε ρόλο μελισσοκόμου; Ναι και όχι, αφού ο action hero υποδύεται μεν έναν άντρα που ασκεί τη μελισσοκομική, είναι όμως ταυτόχρονα και ένας πρώην μυστικός πράκτορας, ο οποίος καλείται να επιστρέψει στη δράση για να εκδικηθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αγνοεί, βέβαια, πως έτσι μπαίνει στο στόχαστρο μιας ισχυρής ελίτ, η οποία δεν θα ηρεμήσει μέχρι να τον εξολοθρεύσει.

Ακόμα κι αν προσπεράσουμε τις κωμικές ιδέες που προωθούν την πλοκή (οι χάκερ, η μελισσοκομία), η ταινία υπολείπεται και στο coolness που προσδίδει μια κάποια γοητεία σε αυτού του είδους τις "fast food" περιπέτειες. Αντίθετα, μας σερβίρεται ένα άκαιρα αποθεωτικό πορτρέτο ενός αυτόκλητου τιμωρού με ξεχαρβαλωμένη ηθική πυξίδα, για χάρη ενός παντελώς ασόβαρου χαβαλέ από πιστολίδια.

Αγγλία, ΗΠΑ. 2024. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: THE FILM GROUP.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μελισσοκόμος

The Beekeper
1
  • Περιπέτεια
  • 2024
  • Διάρκεια: 105 '
  • Ντέιβιντ Άγερ

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να εκδικηθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αποφάση η οποία εν αγνοία του τον βάζει στο στόχαστρο μιας πανίσχυρης ελίτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.