Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 4/1

Ανακαλύψτε τις ταινίες με τις οποίες κάνει ποδαρικό το νέο έτος.

Οι Χωρικοί έρχονται «Οι Χωρικοί»

Ανακαλύψτε τις ταινίες με τις οποίες κάνει ποδαρικό το νέο έτος.

Οι Χωρικοί

Νέο animation από τους δημιουργούς του "Loving Vincent". Μια νεαρή επαρχιώτισσα αναγκάζεται να παντρευτεί έναν πολύ μεγαλύτερό της πλούσιο κτηνοτρόφο, παρά τον έρωτά της για τον γιο του. Σύντομα, θα γίνει αντικείμενο ζήλιας και έχθρας από τους υπόλοιπους χωρικούς και θα χρειαστεί να παλέψει για να διαφυλάξει την ανεξαρτησία της. Με φόντο την Πολωνία των αρχών του 20ου αιώνα, οι ιστορίες των χωρικών ξεδιπλώνονται καθώς οι εποχές διαδέχονται η μία την άλλη. Η επίσημη πρόταση της Πολωνίας για τα 96α Όσκαρ.

Λίμνη Φάλκον

Arthouse ιστορία ενηλικίωσης με στοιχεία φανταστικού. Η έμπειρη ηθοποιός Σαρλότ Λε Μπον, περνάει πίσω από την κάμερα για να αφηγηθεί μια συναισθηματική ιστορία ενηλικίωσης. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από δύο εφήβους οι οποίοι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, παραθερίζοντας σε ένα μέρος που θρυλείται πως έχει στοιχειωθεί.

Στοιχειωμένα Νερά

Ένα κακό πνεύμα στοιχειώνει τα νερά μιας πισίνας. Ένας παίκτης μπέιζμπολ αναγκάζεται να εγκαταλείψει πρόωρα το άθλημα εξαιτίας μιας εκφυλιστικής νόσου. Όμως, όταν μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα νέο σπίτι, πείθει τη σύζυγό του να φτιάξουν πισίνα, ώστε κάνοντας φυσικοθεραπείες να ανακάμψει και να μπορέσει να παίξει ξανά. Εκείνο που αγνοεί, ωστόσο, είναι πως το σπίτι κρύβει ένα παλιό αμαρτωλό μυστικό που σύντομα θα απειλήσει τις ζωές τους.

Digimon Adventure 02: The Beginning

Το διάσημο anime  των '00s επιστρέφει. Το μυστικό πίσω από τα Εκλεκτά Παιδιά αποκαλύπτεται. Είναι το έτος 2012, δέκα χρόνια μετά τις περιπέτειες ανάμεσα στην Οντάιμπα και του Ψηφιακού Κόσμου. Αν και έχουν πάρει τους δρόμους τους, ο Ντέιβις και τα άλλα Εκλεκτά Παιδιά, καθώς και οι Ντίτζιμον σύντροφοί τους είναι ακόμα δεμένοι με τα ίδια άρρηκτα δεσμά. Μια μέρα, ένα γιγάντιο Ντιτζι-αβγό ξαφνικά εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τον Πύργο τού Τόκυου, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.