Ο Γούντι Άλεν έρχεται στην Αθήνα για να προλογίσει τη νέα του ταινία

Ο σκηνοθέτης πρόκειται να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τη νέα ταινία του με τίτλο «Γυρίσματα της Τύχης».

Γούντι Άλεν

Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της 50ης ταινίας του με τίτλο "Γυρίσματα της Τύχης", ο Γούντι Άλεν πρόκειται να παρουσιάσει το φιλμ στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άλεν πρόκειται να προλογίσει την προβολή που θα γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο θερινό σινεμά Αίγλη στο Ζάππειο, προτού κυκλοφορήσει η ταινία στις 27/9. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία διανομής Σπέντζος Φιλμ σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - "Νύχτες Πρεμιέρας".

Στο γαλλόφωνο "Γυρίσματα της Τύχης", ο Άλεν δώδεκα χρόνια μετά το "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" επιτρέφει στην Πόλη του Φωτός για ένα, σύμφωνα με τον ίδιο, ερωτικό θρίλερ στο πνεύμα του "Match Point". Στο αποκλειστικά γαλλικό cast του ατμοσφαιρικού φιλμ ξεχωρίζουν οι πρωταγωνιστές Μελβίλ Πουπό και Νιλς Σνάιντερ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η άγνωστη ιστορία της πιο δολοφονικής Ελληνίδας γίνεται ταινία

Το "α" επισκέφθηκε το μουσείο Βορρέ για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα του "Sound of Silence" της Τζόις Νασαουάτι .

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
09/02/2026

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 12/02

Τα πολυαναμενόμενα Ανεμοδαρμένα Ύψη, βραβευμένες ταινίες, τρία ντοκιμαντέρ κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (12/2 - 18/2)

Ταινίες γεμάτες αγωνία που βλέπουμε στους κινηματογράφους

Ακολουθούν όλες οι ταινίες που θα σας κάνουν να αγωνιάτε στη σκοτεινή αίθουσα.

Εσύ ψήφισες τις καλύτερες ταινίες του 2025;

Τελευταία ευκαιρία για να ψηφίσεις το δικό σου top-10. Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις σινεφίλ δώρα!

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε αυτό το ΠΣΚ στους κινηματογράφους

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 5 Φεβρουαρίου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (05-11/02)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

Απόψε βλέπουμε τον 'Σημαδεμένο' σε ειδική προβολή στο Αθήναιον

Το Athinaion Legends ξεκινά εκρηκτικά, με την ταινία του Μπράιαν ντε Πάλμα και τον Αλ Πατσίνο σε ρόλο ζωής.