Το εμβληματικό "Ας Περιμένουν οι Γυναίκες" στα Προπύλαια

Το Ίριδα Visions παρουσιάζει την αγαπημένη κωμωδία του Σταύρου Τσιώλη με ελεύθερη είσοδο ολοκληρώνοντας τις προβολές του για φέτος.

Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Πανηγυρικά πρόκειται να ολοκληρωθούν οι προβολές του Ίριδα Visions, καθώς την Παρασκευή 7/7 (20.00) στα Προπύλαια (Πανεπιστημίου 30) πρόκειται να προβληθεί με ελεύθερη είσοδο η αγαπημένη κωμωδία του Σταύρου Τσιώλη "Ας Περιμένουν οι Γυναίκες" (1998).

Η γεμάτη σπαρταριστές ατάκες ταινία περιστρέφεται γύρω από τρεις μπατζανάκηδες (Γιάννης Ζουγανέλης, Αργύρης Μπακιρτζής, Σάκης Μπουλάς), οι οποίοι καθ' οδόν για τη Θάσο όπου παραθερίζουν οι γυναίκες τους, καθυστερούν συνεχώς το ταξίδι τους, με πρόσχημα ερωτικά ειδύλλια (αληθινά και φανταστικά) που συναντούν στο δρόμο τους.

Θυμίζουμε πως το Ίριδα Visions αποτελεί πρωτοβουλία του Κινηματογραφικού, του Φωτογραφικού, του Χορευτικού και του Θεατρικού Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.). Οι τέσσερις ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους και από το περασμένο φθινόπωρο παρουσίασαν ένα φεστιβάλ διαρκείας, πάντα με ελεύθερη είσοδο και τη συμμετοχή δεκάδων διακεκριμμένων καλλιτεχνών, με στόχο την ανάδειξη των πολύπλευρων δράσεών του. Μάθετε περισσότερα στο https://iridavisions.gr.

Τέλος, σημειώστε πως η εκδήλωση ξεκινάει με χορευτική παράσταση από μέλη του Χορευτικού Τομέα (20.30) και στη συνέχεια ακολουθεί η προβολή (21.15). Επίσης, στο χώρο καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκεται ένα απόσπασμα της ετήσιας έκθεσης των μαθητών του Φωτογραφικού Τομέα. Η ετήσια έκθεση αποτελεί καρπό της ενασχόλησης των μελών του τομέα με το μέσο της φωτογραφίας και της ανάγκης έκφρασης τους μέσω αυτού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Σάιμον Πεγκ και η αθόρυβη πορεία του στην κορυφή του coolness

Ένας από τους πιο επιδραστικούς Βρετανούς του Χόλιγουντ αποτελεί μία κατηγορία μόνος του. Ανατρέχουμε στην πορεία του, με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/02/2026

"Παρασκευή και 13": Οι cult ταινίες τρόμου στη σωστή σειρά

Άσε την χρονολογική σειρά και κάνε back to back για να γιορτάσεις την ημέρα, με μαραθώνιο στο σπίτι με εναλλακτική σειρά, από την καλύτερη ταινία προς την χειρότερη.

Μετά τον "Καποδίστρια", (φαίνεται ότι) έρχεται ο "Κολοκοτρώνης" δια χειρός Γιάννη Σμαραγδή

Το budget της νέας παραγωγής αναμένεται να φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ. Ποιος ήταν ο "Γέρος του Μοριά", που εμπνέει τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο στο επόμενο έργο του.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στους κινηματογράφους

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 12 Φεβρουαρίου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (12-18/02)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

"Ανεμοδαρμένα Ύψη": Η πρόκληση της κινηματογραφικής μεταφοράς για την Έμεραλντ Φένελ

Το κλασικό μυθιστόρημα της Έμιλι Μπροντέ έχει μεταφερθεί πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη αλλά πάντα αποδεικνύεται δύσκολο εγχείρημα.

Νέος κύκλος εργαστηρίων κινηματογράφου και φωτογραφίας από τη Cinemathesis

Τα εργαστήρια, που είναι σχεδιασμένα για εφήβους και ενήλικες, έχουν σχεδιαστεί για δημιουργούς και λάτρεις του οπτικοακουστικού μέσου.