Η Ζεντάγια κόβει ανάσες στο τρέιλερ του "Challengers"

Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί τη σταρ του «Euphoria» σε ένα δράμα που σμίγει το καυτό ρομάντζο με το τένις.

Challengers trailer

Ένα ακόμα καυτό ρομάντζο φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο ("Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου", "Bones and All"), εάν κρίνουμε από τα πλάνα του τρέιλερ για τη νέα ταινία του με τίτλο "Challengers".

Στο κλιπ την παράσταση κλέβει η Ζεντάγια, η εξαιρετικά ταλαντούχα και βραβευμένη με Έμι σταρ του τηλεοπτικού "Euphoria", η οποία ενσαρκώνει μία παίκτρια τένις που πλέον προπονεί το σύζυγό της (Μάικ Φέιστ). Όταν εκείνος σημειώνει μια σειρά από διαδοχικές ήττες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον παιδικό φίλο του και συμπτωματικά πρώην της συντρόφου - προπονήτριάς του (Τζος Ο'Κόνορ), γεγονός που πυροδοτεί ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους. Το σενάριο υπογράφει ο συγγραφέας Τζάστιν Κουρίτζκις, ο οποίος πρόκειται να συνεργαστεί με τον Γκουαντανίνο και στη μεταφορά του "Queer", του εμβληματικού μυθιστορήματος του Γουίλιαμ Σ. Μπάροους.

Σύμφωνα με τον Γκουαντανίνο, οι πρωταγωνιστές του "Challengers" προετοιμάστηκαν για τους ρόλους τους κάνοντας επί τρεις μήνες εντατική προπόνηση με τον πρώην επαγγελματία τενίστα Μπραντ Γκίλμπερτ, ο οποίος επιπλέον διατήρησε ρόλο συμβούλου στην ταινία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το σάουντρακ υπογράφει το οσκαρικό δίδυμο των Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος.

Το "Challengers" φημολογείται πως θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ Βενετίας, όπως συνέβη και με το "Bones and All", καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση που προτιμά ο Γκουαντανίνο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 12 Οκτωβριου.

Δείτε το τρέιλερ του "Challengers":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι καινούριες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4/12, οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
05/12/2025

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάουτερ Μπεν Χανία: "Όσα συμβαίνουν στη Γάζα μάς κάνουν όλους Παλαιστίνιους"

Η βραβευμένη στη Βενετία σκηνοθέτρια της "Φωνής της Χιντ Ρατζάμπ" μιλάει για την κινηματογραφική διαχείριση ενός σοκαριστικού αληθινού ντοκουμέντου, το οποίο μετέτρεψε σε πολιτικό θρίλερ και σε μια ηχηρή αντιπολεμική κραυγή.

Μαρία Κομνηνού, ποια είναι τα must του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας;

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια μας παρουσιάζει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ.

Λώρη Λοϊζίδη, πώς είναι να φτιάχνεις ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι;

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χρήστου Κανάκη, "Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων", το "α" συζήτησε με τον πρωταγωνιστή και σεναριογράφο Λώρη Λοϊζιδη.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4 Δεκεμβρίου.

"Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων" ήχησαν νωρίτερα στην μεγάλη οθόνη

Επίσημη πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Χρήστου Κανάκη.