Ώρα για εκδίκηση: Δείτε το τρέιλερ του "Dune: Part Two"

Μια συναρπαστική πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέχεια του sci-fi έπους από τον Ντενί Βιλνέβ.

Σαλαμέ

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς απέκτησε επιτέλους τρέιλερ. Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην έρημο του Αράκις ξεκινά και επίσημα καθώς το "Dune: Part Two" αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του.

Το φθινόπωρο του 2021, σε μια χρονιά που οι κινηματογράφοι ακόμα ταλαιπωρούνταν από τις επιπτώσεις της πανδημίας, ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ έκανε πράξη αυτό που μέχρι τότε θεωρούνταν ακατόρθωτο. Χάρη στο εξαιρετικό "Dune" ο Καναδός δημιουργός μετέφερε άψογα τον περίτεχνο και σύνθετο κόσμο που είχε εμπνευστεί ο εμβληματικός συγγραφέας Φρανκ Χέρμπερτ στην ομώνυμη κλασική σειρά βιβλίων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ταινία έφτασε να αποσπά 6 βραβεία Όσκαρ και να ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Έτσι, οι παραγωγοί άναψαν το πράσινο φως για τα γυρίσματα του "Part Two", το οποίο καλείται να ξεπεράσει τις ήδη υψηλές προσδοκίες.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Πολ Ατρείδη (Τιμοτέ Σαλαμέ) να εκπαιδεύεται στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τη διάλυση του Οίκου του. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνεται η σχέση του με την Τσάνι (Ζεντάγια) ενώ παράλληλα, καλείται να αποτρέψει τις δυσοίωνες εξελίξεις που βλέπει στο μέλλον του. Την εμφάνισή της κάνει η Φλόρενς Πιού, η οποία κρατά το ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, όπως επίσης ο Όστιν Μπάτλερ που υποδύεται τον Φέιντ Ραούτα Χάρκοναν - τον ανηψιό του Βαρόνου Χάρκονεν (Στέλαν Σκάρσκγκαρντ).

Το "Dune: Part Two" κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ του "Dune: Part Two":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ένας θρύλος του πινγκ πονγκ, ένα μεγάλο ζόμπι-franchise συνεχίζεται και όλες οι κυκλοφορίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
12/01/2026

Το "Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί" σε δωρεάν προβολή στο Κολωνάκι

Σήμερα βλέπουμε την κωμωδία του 1967, που θα προβληθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο πλαίσιο των δράσεων της έκθεσης "Εγώ, ο Ανδρέας Βουτσινάς".

Οι "Μέρες & Νύχτες του Χρήστου στο Δαναό" γιορτάζουν τα 40 χρόνια του "Μπλε Βελούδο"

Ο αγαπημένος κύκλος προβολών υποδέχεται το 2026 με ένα αριστούργημα δια χειρός Ντέιβιντ Λιντς.

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01

Τίμοθι Σαλαμέ και Τζος Σάφντι σε ένα κυνήγι για δόξα, ένα τρομο-σίκουελ από τη Μεγάλη Βρετανία και όλες οι νέες κυκλοφορίες της επόμενης εβδομάδας.

Οι αστέρες που συναντάμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Μπόουι, Έμα Στόουν, Τομ Γουέιτς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και όλα τα είδωλα που θα δούμε στα σινεμά από 8-14/01.

20 ταινίες που μίλησαν για τοξικές σχέσεις προς αποφυγή

Από τον "Πόλεμο των Ρόουζ" μέχρι την "Ιστορία γάμου" και τις "500 μέρες με τη Σάμερ" η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ταινιών για προβληματικές σχέσεις.

Τι νέο βλέπουμε στους κινηματογράφους το ΠΣΚ

Μία ιστορία αστικής επιβίωσης με την υπογραφή του Σον Μπέικερ, το πορτραίτο ενός συζύγου που θρηνεί και όλες οι ταινίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 08/01.