Η εμβληματική "Ένταση" για μια αξέχαστη προβολή στο Ιντεάλ

Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» παρουσιάζουν τη φοβερή ταινία του Μάικλ Μαν σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια, σε ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσετε.

heat «Ένταση»

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης προβολής του "Οργισμένου Ειδώλου", το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" επιστρέφει στο Ιντεάλ (22/4, 21.00) για να παρουσιάσει σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια ένα από τα διαμάντια της δεκαετίας του '90.

Ο λόγος για την αριστουργηματική "Ένταση" (1995) του Μάικλ Μαν, με πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο, στην οποία ένας αστυνομικός του εγκληματολογικού τμήματος του Λος Αντζελες, ολότελα παθιασμένος με τη δουλειά του, κυνηγά τον αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης, που δρα με επιστημονική ακρίβεια. Την προβολή προλογίζει ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Δημητρόπουλος.

Πληροφορίες

Σάββατο 22/4, 21.00
Ιντεάλ, Πανεπιστημίου 46
Είσ.: € 7. Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/cinema/entasi-nyxtes-premieras-4k-directors-definitive-edition/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Νοεμί Μερλάν βγαίνει "στο μπαλκόνι" για τα γυναικεία δικαιώματα

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις "Μπαλκονάτες", μια εκκεντρική και ανατρεπτική μαύρη κωμωδία πάνω στο αντρικό βλέμμα και τη σύγχρονη γυναικεία εικόνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
11/07/2025

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (10-16/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι

Οι ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που η Αθήνα θα "βράζει".

To "The birthday party" με τον Γουίλεμ Νταφόε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο

Από τον σκηνοθέτη του "Παράθυρο στη Θάλασσα", Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα κι έχει ελληνική παρουσία σε σενάριο και καστ κάνει ποδαρικό στο φεστιβάλ της Ελβετίας.

Λένε πως αυτή θα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του καλοκαιριού

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για "The Home", που έρχεται στους κινηματογράφους στις 14 Αυγούστου.

Όλες οι παλαιότερες ταινίες που επιστρέφουν στους κινηματογράφους από τις 10 Ιουλίου

Άλφρεντ Χίτσκοκ και... Σαλβαδόρ Νταλί, μια ταινία τρόμου του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν και ένα βωβό αριστούργημα δίνουν ραντεβού στα σινεμά από τις 10 Ιουλίου.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 10 Ιουλίου.