Η εμβληματική "Ένταση" για μια αξέχαστη προβολή στο Ιντεάλ

Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» παρουσιάζουν τη φοβερή ταινία του Μάικλ Μαν σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια, σε ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσετε.

heat «Ένταση»

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης προβολής του "Οργισμένου Ειδώλου", το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" επιστρέφει στο Ιντεάλ (22/4, 21.00) για να παρουσιάσει σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια ένα από τα διαμάντια της δεκαετίας του '90.

Ο λόγος για την αριστουργηματική "Ένταση" (1995) του Μάικλ Μαν, με πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο, στην οποία ένας αστυνομικός του εγκληματολογικού τμήματος του Λος Αντζελες, ολότελα παθιασμένος με τη δουλειά του, κυνηγά τον αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης, που δρα με επιστημονική ακρίβεια. Την προβολή προλογίζει ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Δημητρόπουλος.

Πληροφορίες

Σάββατο 22/4, 21.00
Ιντεάλ, Πανεπιστημίου 46
Είσ.: € 7. Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/cinema/entasi-nyxtes-premieras-4k-directors-definitive-edition/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η ελληνική "Αρκουδότρυπα" βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το ντεμπούτο των Χρυσιάννα Παπαδάκη και Στέργιου Ντινόπουλου απέσπασε το σημαντικό βραβείο Europa Cinemas Label χάρη στο οποίο η ταινία θα μπορέσει να διανεμηθεί σε σινεμά της Γηραιάς Ηπείρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
05/09/2025

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και εάν δε βρεθείτε στη μακεδονική πόλη.

Είμαστε έτοιμοι για τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" της γενιάς του TikTok;

Το τρέιλερ της νέας ταινίας της οσκαρικής Έμεραλντ Φένελ ξεσήκωσε το ίντερνετ και τις σινεφίλ συζητήσεις.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (4-10/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

5 ταινίες που έντυσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο Ιταλός σχεδιαστής δεν άφησε το στίγμα του μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς γυρίστηκε το χαοτικό "Megalopolis"

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις κατέγραψε τα παρασκήνια του περιβόητου magnum opus του Φράνσις Φορντ Κόπολα.