Το νέο φουλ του ροζ τρέιλερ του "Barbie" δε γίνεται να το χάσεις

Οι Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ κλέβουν την παράσταση στην καινούρια ματιά της πολυαναμενόμενης ταινίας που εμπνέεται από τη διάσημη κούκλα.

Barbie teaser2 «Barbie»

Το ασύλληπτο teaser του περασμένου Δεκέμβρη είχε εκτινάξει την προσμονή για το πολυαναμένο "Barbie" της Γκρέτα Γκέργουιγκ, σε σενάριο του Νόα Μπάουμπακ ("Frances Ha", "Ιστορία Γάμου"), το οποίο απέκτησε νέο ακόμα πιο ξέφρενο τρέιλερ.

Χωρίς να ξεκαθαρίζονται πολλά γύρω από την καθαυτό πλοκή της ταινίας που εμπνέεται από τη διάσημη κούκλα, στο τρέιλερ βλέπουμε την Μπάρμπι (Μάργκο Ρόμπι) να προετοιμάζεται για μία περιπέτεια έχοντας ως συντροφιά τον Κεν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ο οποίος με τη σειρά του προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της με κάθε κόστος.

Στη διανομή των ρόλων του "Barbie" βρίσκουμε ακόμα τους Σιμού Λιού (ως ένας ακόμα Κεν), Γουίλ Φέρελ, Μάικλ Σίρα, Αμέρικα Φερέρα και Κέιτ ΜακΚίνον. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως οι προωθητικές αφίσες αποκάλυψαν πως σε ρόλο Μπάρμπι γοργόνα πρόκειται να εμφανιστεί η κορυφαία ποπ σταρ Dua Lipa.

To "Barbie" κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο εισιτήρια ο "Καποδίστριας"

Μπορεί μετά από δυο εβδομάδες με απανωτά sold out η προσέλευση του βιογραφικού δράματος του Γιάννη Σμαραγδή να υποχώρησε, οι επιδόσεις του παρ' όλα αυτά παραμένουν αξιοθαύμαστες, επιπέδου "El Greco" και "Υπάρχω".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
13/01/2026

Το '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' και 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία

Πριν καθίσεις στην πολυθρόνα σου και αφεθείς στον τρόμο, υπάρχουν κάποια στοιχεία για τη νέα ταινία δια χειρός Νία ΝταΚόστα που θα κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο ολοκληρωμένη. Τα συγκεντρώσαμε και τα βρίσκεις εντός.

"Μία Μάχη Μετά την Άλλη" και "Άμνετ" σάρωσαν στις Χρυσές Σφαίρες 2026

Οι νικητές της βραδιάς παίρνουν τα βραβεία τους και ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα των Όσκαρ.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ένας θρύλος του πινγκ πονγκ, ένα μεγάλο ζόμπι-franchise συνεχίζεται και όλες οι κυκλοφορίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01.

Το "Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί" σε δωρεάν προβολή στο Κολωνάκι

Σήμερα βλέπουμε την κωμωδία του 1967, που θα προβληθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο πλαίσιο των δράσεων της έκθεσης "Εγώ, ο Ανδρέας Βουτσινάς".

Οι "Μέρες & Νύχτες του Χρήστου στο Δαναό" γιορτάζουν τα 40 χρόνια του "Μπλε Βελούδο"

Ο αγαπημένος κύκλος προβολών υποδέχεται το 2026 με ένα αριστούργημα δια χειρός Ντέιβιντ Λιντς.

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01

Τίμοθι Σαλαμέ και Τζος Σάφντι σε ένα κυνήγι για δόξα, ένα τρομο-σίκουελ από τη Μεγάλη Βρετανία και όλες οι νέες κυκλοφορίες της επόμενης εβδομάδας.