Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το Μάρτιο

Horror, περιπέτειες κάθε είδους και ένα άκρως ψυχαγωγικό θρίλερ βρίσκονται στο κινηματογραφικό μενού του μήνα που σας περιμένει για να καλωσορίσετε την άνοιξη.

John Wick Chapter 4 2

Horror, περιπέτειες κάθε είδους και ένα άκρως ψυχαγωγικό θρίλερ βρίσκονται στο κινηματογραφικό μενού του μήνα που σας περιμένει για να καλωσορίσετε την άνοιξη.

"Inside" (9/3)

Κλειστοφοβικό θρίλερ του Βασίλη Κατσούπη με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Γουίλεμ Νταφόε. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

"Scream VI" (9/3)

Ο μασκοφόρος δολοφόνος Ghostface ξαναβγαίνει παγανιά. Η εμπορική επιτυχία του reboot όσο και σίκουελ του 2022, "Scream", κατάφερε εκτός από ευρεία απήχηση να επαναφέρει στην επικαιρότητα το horror franchise που σκαρφίστηκε ο αείμνηστος Γουές Κρέιβεν. Έτσι, πολύ σύντομα αποκαλύπτονται νέες ανατριχίλες στο έκτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, στην οποία οι επιζώντες της δολοφονικής μανίας του Ghostface έχουν εγκαταλείψει την πόλη του Γουέστμπορο και πια βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά το δίδυμο Ματ Μπετινέλι - Όλπιν & Τάιλερ Γκίλετ, ενώ μπροστά από την κάμερα επιστρέφουν οι Τζένα Ορτέγκα ("Wednesday") και Κόρτνι Κοξ, με τη γνώριμη από το 4ο "Scream" Πατρίσια Πανετιέρ να επανέρχεται στο franchise.

"Shazam! Η Οργή των Θεών" (16/3)

Ο Ζάκαρι Λέβι φορά ξανά τη στολή του υπερήρωα Shazam, στο σίκουελ που τον βρίσκει σε νέες περιπέτειες αλλά και αντιμέτωπο με μια κρίση ταυτότητας. Ο λόγος; Ο Shazam νιώθει ανεπαρκής απέναντι στους άλλους υπερήρωες, όπως για παράδειγμα τον Batman και τον Aquaman, οι οποίοι στο μυαλό του φαίνονται χρησιμότεροι για τον πλανήτη. Θα χρειαστεί όμως να ξεπεράσει γρήγορα τα υπαρξιακά άγχη του, καθώς εμφανίζονται νέοι απειλητικοί σούπερ ήρωες, που ενσαρκώνουν οι Έλεν Μίρεν και Λούσι Λου, οι οποίοι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν δικά τους μοχθηρά σχέδια.

"John Wick Κεφάλαιο 4" (23/3)

Ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μοντέρνα franchise, εκείνο με πρωταγωνιστή το ζωόφιλο εκτελεστή Τζον Γουίκ επιστρέφει. Τώρα, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει υποδειγματικά ο Κιάνου Ριβς καλείται να κοντραριστεί με την Υψηλή Τράπεζα, εάν θέλει να κερδίσει την ελευθερία του. Πρώτα, όμως, πρέπει θα πρέπει να κατατροπώσει ένα μυστηριώδη αντίπαλο που διαθέτει πανίσχυρους συμμάχους σε όλη την υφήλιο, αλλά και δυνάμεις ικανές να μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

"Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών" (30/3)

Το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι φαντασίας "Dungeons & Dragons" που βασίζεται στην κατασκευή κόσμων και στο μοίρασμα ρόλων σε διαφορετικούς χαρακτήρες, κάνει το πολυπόθητο πέρασμά του στη μεγάλη οθόνη. Η περιπέτεια περιστρέφεται γύρω από ένα γοητευτικό κλέφτη και μια ομάδα τυχοδιωκτών, οι οποίοι οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου. Ωστόσο, τα σχέδιά τους στραβώνουν επικίνδυνα, όταν θα συγκρουστούν με τα λάθος άτομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.