Αναβολή προβολής ντοκιμαντέρ στο Exile Room

Ο χώρος της Αθηνάς μεταφέρει τις δράσεις του σε μεταγενέστερη ημερομηνία στο πλαίσιο του εθνικού πένθους λόγω της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Tina «Tina»

Η προγραμματισμένη για τις 2/3 προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ "Tina" (Ντάνιελ Λίντσι & Τ. Τζ. Μάρτιν, 2021) στο χώρο Exile Room, αναβάλλεται στο πλαίσιο του εθνικού πένθους για την τραγική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Αναλυτικότερα, το "Tina" μεταφέρεται για τις 23/3 (21.00) Η επόμενη προβολή του Exile Room δρομολογείται για τις 16/3 (21.00) με το ντοκιμαντέρ "Cesária Évora" (Άνα Σοφία Φονσέκα, 2022). Σχετικά με την αφορμή για τις παραπάνω αλλαγές, οι ιθύνοντες του χώρου αναφέρουν: "Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τις οικογένειες των θυμάτων σε αυτήν την τραγική στιγμή. Τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο σκηνοθέτης Θάνος Αναστόπουλος αποκαλύπτει τα "Φαντάσματα της Επανάστασης"

Συζητάμε με το δημιουργό για το νέο υβριδικό φιλμ του, στο οποίο μύθος, πραγματικότητα και αληθινές προσωπικότητες της Ιστορίας εμφανίζονται μαγικά στη σύγχρονη Τεργέστη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/03/2023

Η Ταινιοθήκη μεταμορφώνεται σε μια "Dreamland"

Ένα πλούσιο πρόγραμμα avant-garde, πειραματικών και ποιητικών ταινιών έρχεται στη μικρή αίθουσα του σινεμά της Ιεράς Οδού.

John Wick: Κεφάλαιο 4

Το πολύ σκληρό για να πεθάνει franchise επιστρέφει με σημάδια κόπωσης, πλην όμως προσφέρει ξανά απαράμιλλης γοητείας δράση με τη μορφή ενός σεβάσμιου ρέκβιεμ για τον πλέον δημοφιλή σύγχρονο action hero.

Η Λέιλα και τα Αδέρφια της

Βραβείο κριτικών στις Κάννες για ένα σφιχτοδεμένο, αν και μεγάλης διάρκειας, δράμα χαρακτήρων το οποίο ανατέμνει σε βάθος τις εύθραυστες ισορροπίες, τις εμμονές και τις πολλαπλές αγκυλώσεις της ιρανικής (και όχι μόνον) κοινωνίας.

Utama, το Σπίτι μας

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ του Σάντανς για μια ντοκιμαντερίστικη, οπτικά μαγευτική ελεγεία πάνω σ’ έναν "παρελθόντα" τρόπο ζωής. Γήινο, αθόρυβο και περήφανο.

Ο Άντρας των Ονείρων μου

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Βερολίνο για μια συνολικά προβλέψιμη, αλλά διακριτικά καυστική και συναισθηματικά ώριμη κομεντί πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία, τη μάχη των δύο φύλων και την τεχνητή νοημοσύνη.

Φαντάσματα της Επανάστασης

Ιστορικά γεγονότα, σινεφίλ φαντασία, ταινία εποχής και σύγχρονη κωμωδία συνδυάζονται γεμάτα ιδέες, αλλά χωρίς ισορροπία, σε ένα παιχνιδιάρικο στοχασμό πάνω στην ελληνική ταυτότητα και την ευρωπαϊκή κληρονομιά.