Αναβάλλεται το αφιέρωμα "Radio Days" λόγω της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη

Εξαιτίας της τραγωδίας η Ταινιοθήκη ανακοίνωσε την προσωρινή ματαίωση της εκδήλωσής της.

ΑΘΗΝΑ 984-ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Το αφιέρωμα που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταμό Αθήνα 9.84, με τίτλο "Radio Days" και το οποίο θα ξεκινούσε στις 2/3, αναβάλλεται λόγω της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: "Ο Αθήνα 9.84 και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος συμμετέχοντας στο εθνικο πένθος και συμμεριζόμενοι την οδύνη των συγγενών των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ανακοινώνουν την αναβολή του αφιερώματος 'Radio Days' που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Μαρτίου. Θα ενημερώσουμε έγκαιρα για τις νέες ημερομηνίες. Ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων".
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ένα φεμινιστικό ντοκιμαντέρ και το "Άκουσέ με" στο ΚΠΙΣΝ

Το νέο φιλμ της Μαρίας Ντούζα αλλά και μια επίκαιρη ταινία τεκμηρίωσης του HBO προβάλλονται στο πλαίσιο του φεστιβάλ WOW - Women of the World Festival.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/03/2023

Ο σκηνοθέτης Θάνος Αναστόπουλος αποκαλύπτει τα "Φαντάσματα της Επανάστασης"

Συζητάμε με το δημιουργό για το νέο υβριδικό φιλμ του, στο οποίο μύθος, πραγματικότητα και αληθινές προσωπικότητες της Ιστορίας εμφανίζονται μαγικά στη σύγχρονη Τεργέστη.

Η Ταινιοθήκη μεταμορφώνεται σε μια "Dreamland"

Ένα πλούσιο πρόγραμμα avant-garde, πειραματικών και ποιητικών ταινιών έρχεται στη μικρή αίθουσα του σινεμά της Ιεράς Οδού.

John Wick: Κεφάλαιο 4

Το πολύ σκληρό για να πεθάνει franchise επιστρέφει με σημάδια κόπωσης, πλην όμως προσφέρει ξανά απαράμιλλης γοητείας δράση με τη μορφή ενός σεβάσμιου ρέκβιεμ για τον πλέον δημοφιλή σύγχρονο action hero.

Η Λέιλα και τα Αδέρφια της

Βραβείο κριτικών στις Κάννες για ένα σφιχτοδεμένο, αν και μεγάλης διάρκειας, δράμα χαρακτήρων το οποίο ανατέμνει σε βάθος τις εύθραυστες ισορροπίες, τις εμμονές και τις πολλαπλές αγκυλώσεις της ιρανικής (και όχι μόνον) κοινωνίας.

Utama, το Σπίτι μας

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ του Σάντανς για μια ντοκιμαντερίστικη, οπτικά μαγευτική ελεγεία πάνω σ’ έναν "παρελθόντα" τρόπο ζωής. Γήινο, αθόρυβο και περήφανο.

Ο Άντρας των Ονείρων μου

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Βερολίνο για μια συνολικά προβλέψιμη, αλλά διακριτικά καυστική και συναισθηματικά ώριμη κομεντί πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία, τη μάχη των δύο φύλων και την τεχνητή νοημοσύνη.