Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 2/2

Επιστροφή στο γαλατικό χωριό, ένα ανατρεπτικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ένα υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα (έρχονται) «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα»

Update: Προστέθηκε η κυκλοφορία της ταινίας "Μέρες Ξηρασίας".

Επιστροφή στο γαλατικό χωριό, ένα ανατρεπτικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ένα υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα

Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Βενσάν Κασέλ στο γαλατικό χωριό. Αφού ένας προδότης πρίγκιπας διαπράξει πραξικόπημα ώστε να φυλακίσει την αυτοκράτειρα της Κίνας, ο πιστός σωματοφύλακάς της μαζί με τη μοναχοκόρη της και έναν έμπορο, διαφεύγουν στη Γαλατία για να βρουν βοήθεια. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ μαθαίνοντας τι συνέβη τούς είναι αδύνατο να αρνηθούν, έτσι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για μια απρόβλεπτη περιπέτεια στην Άπω Ανατολή...

Η Αυτοκρατορία του Φωτός

Νοσταλγικό δράμα υποψήφιο για Όσκαρ διεύθυνσης φωτογραφίας. Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στην Αγγλία της δεκαετίας του '80, ορισμένοι κάτοικοί της που βιώνουν μια σειρά από προσωπικές κρίσεις, βρίσκουν θαλπωρή στη σκοτεινή αίθουσα του τοπικού κινηματογράφου. Σκηνοθετεί ο οσκαρικός Σαμ Μέντες ("1917", "Skyfall") και πρωταγωνιστεί η επίσης οσκαρική Ολίβια Κόλμαν ("Η Ευνοούμενη", "Η Χαμένη Κόρη").

Χτύπος στην Καλύβα

Αγωνιώδες θρίλερ από τον άρχοντα τον ανατροπών Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα, οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτραπεί το τέλος του κόσμου.

Μέρες Ξηρασίας

Πολυβραβευμένο νεονουάρ πολιτικό θρίλερ από τον Τούρκο σκηνοθέτη Εμίν Αλπέρ ("Τρεις Αδερφές", "Υποψίες"). Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, ένας νεοφερμένος εισαγγελέας έρχεται αντιμέτωπος με τα πολιτικά σκάνδαλα της τοπικής εξουσίας, το πρόβλημα της διαχείρισης της ύδρευσης και έναν βιασμό, στον οποίο είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Καθαρτήριο

Σπονδυλωτή ταινία με θέμα την αγάπη του Βασίλη Μαζωμένου. Ένας μοναχός ηγείται μιας πομπής. Ένα κορίτσι διασώζεται από την πορνεία. Δύο κολεγιόπαιδα γίνονται δράστες βίαιων περιστατικών. Ένας ηλικιωμένος πέφτει θύμα μιας αστυνομικού. Ένα ζευγάρι προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του. Μια γυναίκα εκφράζει τον θυμό της σε έναν δημόσιο υπάλληλο. Ένας άνδρας απάγει τον καλύτερο του φίλο. Επτά διαφορετικές ιστορίες για την αγάπη στη σύγχρονη Ελλάδα, από ανθρώπους που την αναζητούν, τη βρίσκουν, τη χάνουν.

Δύο Φίλοι και Ένας Ασβούλης

Animation περιπέτεια από τη Νορβηγία. Η ζωή στο τούνελ κυλάει όμορφα για τον Τούτσον, το Λούντιγουντ και τον Ασβό, μέχρι που μία αυστηρή υπάλληλος του τρένου αποφασίζει να τους διώξει. Μόνο ο παππούς Τούτσον, ο θρυλικός πειρατής Καπετάν Τούτσον, μπορεί να τους σώσει. Για να τον βρουν, ταξιδεύουν στα πιο απίστευτα μέρη μέχρι που συνειδητοποιούν ότι η βοήθεια που ψάχνουν είναι πολύ κοντά τους, έχει εκατό κεφάλια και πάνω από δεκατέσσερα πόδια...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.