Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2022 και κερδίστε 131 σινεφίλ δώρα!

Αναδείξτε τα κορυφαία φιλμ της χρονιάς και διεκδικήστε συλλεκτικά κινηματογραφικά δώρα.

top_anagnoston2022

Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν, οι υποψηφιότητες των Όσκαρ οριστικοποιούνται καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές και οι ενώσεις των επαγγελματιών του σινεμά και των κριτικών έχουν δημοσιοποιήσει τις ταινίες που επέλεξαν ως καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε... Τώρα ο λόγος ανήκει σε εσάς, τους αναγνώστες του "α" και του athinorama.gr, για να αναδείξετε τις δικές σας καλύτερες ταινίες του 2022.

Ψηφίστε τις καλύτερες ταινίες του 2022 και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το "α" για να κερδίσετε πλούσια κινηματογραφικά δώρα.

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως κάθε χρονιά η δεκάδα των αναγνωστών του "α" βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα του athinorama.gr, διαβάζεται φανατικά και αναδεικνύει μια πολυσυλλεκτική, αναπάντεχη ομάδα ταινιών.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην φόρμα συμμετοχής στη ψηφοφορία, στην οποία βρίσκονται ΟΛΕΣ οι ταινίες που κυκλοφόρησαν στις αθηναϊκές αίθουσες από την 1/1/2022 έως τις 31/12/2022 (εξαιρούνται φυσικά οι επανακυκλοφορίες).

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (4 μ.μ.) με τη δημοσίευση του top-10 των αναγνωστών και την ανακοίνωση των τυχερών που κερδίζουν τα δώρα. Μέχρι στιγμής, το "α" εξασφάλισε 131 δώρα για τους αναγνώστες του.

Ψήφισε εδώ τις 10 καλύτερες ταινίες του 2022 και μπες στην κλήρωση για τα πλούσια δώρα.

Τα δώρα της ψηφοφορίας των καλύτερων ταινιών του 2022:

30 κάρτες Αθηνόραμα Club

Το αθηνόραμα Club είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του "αθηνοράματος", ένα club μελών που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα. Συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της πόλης, στους οποίους περιλαμβάνονται και μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Μπλούζα "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ"

fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore1

Δώδεκα άτομα (12) θα κερδίσουν από μία (1) μπλούζα "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ". Μια προσφορά της Tanweer.

Πακέτο με αφίσες ταινιών και κωδικός για ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Cinobo

Cinobo

Δέκα (10) άτομα θα κερδίσουν από ένα (1) πακέτο με δέκα (10) διαφορετικές αφίσες ταινιών του 2022 και έναν κωδικό για ένα μήνα δωρεάν Cinobo. Μια προσφορά του Cinobo.

Μάσκα ύπνου & σουβέρ "Elvis", καπέλο "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια"

Έξι (6) άτομα θα κερδίσουν από μία (1) μάσκα ύπνου και από ένα (1) σουβέρ της ταινίας "Elvis" και από ένα (1) καπέλο "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια". Μια προσφορά της Tanweer.

Τετράδιο "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ", κασετίνα "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια" & θήκη κούπας "Avatar: The Way of Water"

avatar_the_way_of_water_teaser

Τέσσερα (4) άτομα θα κερδίσουν από ένα (1) τετράδιο "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ", από μία (1) κασετίνα "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια" και από μία (1) θήκη κούπας "Avatar: The Way of Water". Μια προσφορά της Tanweer και της Feelgood Entertainment.

Τετράδιο "Elvis", φρίσμπι "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια", δαχτυλίδι κινητού και μπρελόκ "Τραγούδα! 2", τσάντα tote και τετράδιο "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ"

Τραγούδα 2

Τρία (3) άτομα θα κερδίσουν από ένα (1) τετράδιο "Elvis", από ένα (1) φρίσμπι "Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια", από ένα (1) δαχτυλίδι κινητού και μπρελόκ "Τραγούδα! 2", από μία (1) τσάντα tote και τετράδιο "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ". Μια προσφορά της Tanweer και της Tulip Entertainment.

Τσάντα tote "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ", καπέλο "Elvis" και θήκη κούπας "Avatar: The Way of Water"

fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore2

Δύο (2) άτομα θα κερδίσουν από μία (1) τσάντα tote "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ", από ένα (1) καπέλο "Elvis" και από μία (1) θήκη κούπας "Avatar: The Way of Water". Μια προσφορά της Tanweer και της Feelgood Entertainment.

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία", "Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου", "Black Adam", "Τραγούδα! 2", "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ" και "Black Panther: Wakanda Forever"

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει μία (1) παιδική τσάντα, μία (1) παιδική ομπρέλα, ένα (1) μπρελόκ, μία (1) κασετίνα, ένα (1) σετ αυτοκόλλητων κινητού από την ταινία "Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία", ένα (1) spinner κινητού και ένα (1) σετ αυτοκόλλητων από την ταινία "Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου", ένα (1) φούτερ και μία (1) μπλούζα από την ταινία "Black Adam", μία (1) καρφίτσα από την ταινία "Τραγούδα! 2", δύο (2) σετ αυτοκόλλητων και ένα (1) τετράδιο από την ταινία "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ", μία (1) Funko Pop φιγούρα "Black Panther: Wakanda Forever". Μια προσφορά των Tuip Entertainment, Tanweer και Feelgood Entertainment.

Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τα κεντρικά γραφεία του Αθηνοράματος (Λεωφ. Κηφισίας 40, Μαρούσι, 15125) σε ώρες και μέρες για τις οποίες θα ενημερωθούν οι νικητές μέσω e-mail.
Για τα πακέτα αφισών του Cinobo, η παραλαβή γίνεται από τα γραφεία της εταιρείας (Τζαβέλλα 28, Δε-Παρ 10.00-17.00).
Σχετικά με τις κάρτες Αθηνόραμα Club, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.