Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Ιανουάριο

Νέος κύκλος "Reservation Dogs", μία φρέσκια βρετανική κωμωδία και ντοκιμαντέρ σε παραγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Reservation dogs

Το 2023 ξεκίνησε με την σειρά με τη νέα πρωτότυπη σειρά "Welcome to Chippendales" που βασίζεται στην ιστορία ενός αληθινού εγκλήματος, την ταινία "Άμστερνταμ" με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ράμι Μάλεκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τη φρέσκια νέα βρετανική κωμωδία "Extraordinary" αλλά και το ντοκιμαντέρ της National Geographic Documentary Films "Πίσω από τη Σημαία" σε παραγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα ήδη αγαπημένα των fans όπως το "Star Wars: The Bad Batch" και "Reservation Dogs" επέστρεψαν με νέους κύκλους στο Disney+.

Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch

Οι Κλώνοι Κομάντο 99 συνεχίζουν την περιπλάνηση στην Αυτοκρατορία μετά την πτώση της Δημοκρατίας. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται με φίλους και εχθρούς, νέους και παλιούς, καθώς αναλαμβάνουν συναρπαστικές μισθοφορικές αποστολές που τους φέρνουν σε απρόσμενα και επικίνδυνα νέα μέρη.

Welcome to Chippendales (11/1)

Welcome to Chippendales

Ένα έπος αληθινού εγκλήματος, το "Welcome to Chippendales" διηγείται την εξωφρενική ιστορία του Σόμεν "Στιβ" Μπάνερτζι, ενός Ινδού μετανάστη που έγινε ο παράδοξος ιδρυτής της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στριπτίζ αντρών, και δεν άφησε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Άμστερνταμ 

Αμστερνταμ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, έρχεται ένα αστυνομικό έπος για τρεις στενούς φίλους που βρίσκονται στο επίκεντρο μιας από τις πιο συγκλονιστικές μυστικές συνωμοσίες στην αμερικανική ιστορία. Πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, με τους Ράμι Μάλεκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Reservation dogs 

Reservation dogs

Παρακολουθήστε τα κατορθώματα τεσσάρων αυτόχθονων εφήβων που ζουν στην αγροτική Οκλαχόμα, οι οποίοι κλέβουν, ληστεύουν και μαζεύουν χρήματα προκειμένου να φτάσουν στην εξωτική, μυστηριώδη και μακρινή Καλιφόρνια. Η δημιουργική παρέα των αυτόχθονων εφήβων, προσκαλεί το κοινό σε έναν παραδόξως οικείο και αστείο κόσμο.

Beba 

Beba

Μια πρωτόλεια, ποιητική αυτοπροσωπογραφία στην οποία η νεαρή Αφρο-Λατίνα από τη Νέα Υόρκη Ρεμπέκα "Μπέμπα" Χαντ εξετάζει το ιστορικό, κοινωνικό και διαγενεαλογικό τραύμα.

Koala Man 

Koala Man

Το "Koala Man" ακολουθεί τον μεσήλικα μπαμπά Κέβιν και την ομώνυμη μυστική του ταυτότητα, του οποίου η μόνη υπερδύναμη είναι ένα φλογερό πάθος για την τήρηση των κανόνων και την εξάλειψη των μικροεγκλημάτων. Ο "Koala Man" έχει βάλει σκοπό να εξυγιάνει την πόλη Ντάπτο, εμπλέκοντας συχνά την οικογένειά του στις ολοένα και πιο παράξενες περιπέτειές του.

Πίσω από τη σημαία (13/1)

Πίσω από τη σημαία

Η National Geographic Documentary Films, η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτις Cynthia Wade, και η βραβευμένη σκηνοθέτις Sharon Liese, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής, παρουσιάζουν ένα ντοκιμαντέρ για τις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου κατασκευαστή αμερικανικών σημαιών.

Ιντίνα Μενζέλ: Από πού πάμε για τη σκηνή (20/1)

Ιντίνα Μενζέλ: Από πού πάμε για τη σκηνή

Ακολουθήστε τη βραβευμένη με Tony Ιντίνα Μενζέλ στην πορεία της προς τη μεγάλη της συναυλία στο Madison Square Garden, σ’ αυτό το προσωπικό και εμψυχωτικό ντοκιμαντέρ.

The Walking Dead (25/1)

The Walking Dead

Το τρίτο μέρος του τελευταίου κύκλου "The Walking Dead" βρίσκει τον Daryl, τη Maggie και τους ήρωές μας σε μια δύσκολη αποστολή με τον Negan.

Extroadinary (25/1)

Extroadinary

Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι εκτός από την 25χρονη Τζεν, που νιώθει παραμελημένη. Ευτυχώς, οι συγκάτοικοι της Τζεν - η Κάρι, ο Κας και ένα μυστηριώδες αδέσποτο - την εμποδίζουν να πέσει στα βάθη της αυτολύπησης. Χαμένη σε έναν μεγάλο, παράξενο κόσμο, και οπλισμένη μόνο με λίγη ελπίδα και πολλή απόγνωση, η Τζεν ξεκινά μια πορεία για να βρει την πιθανή της υπερδύναμη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.