Ιδού όλα όσα γνωρίζουμε για τη βιογραφική ταινία του Snoop Dogg

Μερικά χρόνια μετά το Straight Outta Compton, ο Snoop Dogg υπογράφει τη δική του βιογραφική ταινία.

Snoop Dogg

Στο Straight Outta Compton που κυκλοφόρησε το 2015 πήραμε μια πολύ μικρή γεύση από Snoop Dogg. Περισσότερα μάθαμε για το πώς γαλουχήθηκε αυτή η γενιά των ράπερ στις ΗΠΑ, παρά συγκεκριμένα στοιχεία για τον Κάλβιν Κορντόζαρ Μπρόντους Τζούνιορ, όπως είναι το αληθινό όνομα του ιδρυτή των Doggystyle Records και Death Row Records. Σήμερα, 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο του Snoop Dogg, μια νέα βιογραφική ταινία έρχεται από την Universal Pictures αναφορικά με τη ζωή του 51χρονου σουπερστάρ. 

Πρόσφατα, το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε ότι ο Snoop Dogg ετοιμάζει μια βιογραφική ταινία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται ήδη στα σκαριά από τη Universal Pictures και θα παρουσιάζει την εντυπωσιακή πορεία του προς τη δόξα. Πώς δηλαδή από ένας ιδιαίτερος έφηβος που έκανε μουσική ενώ μπαινόβγαινε στη φυλακή, έγινε ένας παραγωγικός καλλιτέχνης που άλλαξε τη ραπ κουλτούρα.

Τι δήλωσε ο ίδιος ο Snoop Dogg

Σε δήλωσή του σχετικά με την ταινία, ο Snoop είπε: "Περίμενα πολύ καιρό για να φτιάξω αυτό το έργο, γιατί ήθελα να επιλέξω τον σωστό σκηνοθέτη, τον τέλειο σεναριογράφο και την καλύτερη κινηματογραφική εταιρεία με την οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ και η οποία θα μπορούσε να καταλάβει την κληρονομιά που προσπαθώ να απεικονίσω στην οθόνη και τις αναμνήσεις που προσπαθώ να αφήσω πίσω μου".

Όπως αποδεικνύεται, ο Snoop αποφάσισε ότι η δική του κινηματογραφική εταιρεία είναι "η καλύτερη", οπότε ανέλαβε παραγωγός της με την Death Row Pictures. Ειλικρινά όμως, δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε. Άλλωστε ποιος γνωρίζει την ιστορία του καλύτερα από τον ίδιο; Ως παραγωγός, θα είναι σε θέση να βελτιώσει το έργο όπως ο ίδιος κρίνει.

Ο σεναριογράφος του Black Panther, Τζο Ρόμπερτ Κόουλ, υπογράφει το σενάριο και ο συνδημιουργός του Menace II Society, Allen Hughes, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. "Ήταν ένας τέλειος γάμος", δήλωσε ο Snoop για τους συνεργάτες του.

Ο Κόουλ από την πλευρά του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το έργο. "Είμαι θαυμαστής του Snoop από το 'Deep Cover'", είπε. "Η μουσική του και οι ταινίες του Allen Hughes με σημάδεψαν ανεξίτηλα σε όλη μου τη ζωή. Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι η ανθρωπιά της διαδρομής του Snoop που τον οδήγησε στο να γίνει ένα διεθνές είδωλο. Η Universal απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει μια ταινία σαν αυτή σε κάτι ξεχωριστό".

Αν και η ταινία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι προορίζεται για να σαρώσει το box office. Άλλωστε ο Snoop Dogg έχει μια μεγάλη βάση από fanw και όπως πάντα, σε αυτούς στηρίζεται.

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.