Options Cinemas: 3 πολυκινηματογράφοι συστήνονται από την αρχή

options_cinemas_ilion1

Τρια multiplex σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, τα οποία μέχρι πρότινος ήταν γνωστά υπό την επωνυμία Ster και Odeon Cinemas, εξαγοράστηκαν από τη νεοσύστατη εταιρία Grouper Cinemas και συστήνονται από την αρχή στο κοινό με την επωνυμία Options Cinemas.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, η "Grouper Cinemas Α.Ε. συστάθηκε τον Αύγουστο του 2022 με αντικείμενο την ίδρυση και την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών υψηλών προδιαγραφών και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες της.

Ανήκει στον ευρύτερο όμιλο ψυχαγωγίας Grouper Entertainment Μονοπρόσωπη Α.Ε. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX® για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες. Το ευρύτερο όραμα της εταιρείας αποβλέπει στον εμπλουτισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου της παιδικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας στη ΝΑ Ευρώπη".

options_cinemas_ilion2

Τα 3 multiplex που αναλαμβάνει η Grouper Cinemas βρίσκονται εντός των εμπορικών κέντρων Escape Center, Veso Mare και Makedonia Mall. Το πρόγραμμα προβολών, αγοράς online εισιτηρίων, ενημέρωσης ενεργειών-προσφορών πραγματοποιείται πλέον από το site https://www.options-cinemas.gr καθώς και τα social media. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας στο info@options-cinemas.gr.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου "η δυναμική των Options Cinemas εστιάζει στη δυνατότητα παροχής διαφορετικών επιλογών σε όλο το φάσμα των προϊόντων - υπηρεσιών ψυχαγωγίας εξυπηρέτησης, με απώτερο σκοπό την υψηλού επιπέδου κινηματογραφική εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί εκτενές πλάνο επικοινωνίας, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει μια σειρά ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των κινηματογράφων μας τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.