Δείτε τον "αγέραστο" Χάρισον Φορντ στο τρέιλερ του νέου "Indiana Jones"

indiana_jones5_trailer1

Μπορεί φέτος να έκλεισε τα 80 χρόνια, ωστόσο ο Χάρισον Φορντ δείχνει νεότατος στο τρέιλερ του "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

Όπως αποκαλύφθηκε στο τρέιλερ της πέμπτης ταινίας με πρωταγωνιστή τον περιπετειώδη αρχαιολόγο, ο Φορντ κραδαίνει ξανά το μαστίγιο στο ρόλο του Ίντι, με τη ψηφιακή τεχνολογία να τον απεικονίζει αρκετές δεκαετίες νεότερο στις σκηνές που αφορούν το παρελθόν του ήρωα. Στο καταιγιστικό κλιπ βλέπουμε επίσης στο πλάι του τη Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, την εξαιρετική ηθοποιό και δημιουργό της σειράς "Fleabag", η οποία όπως όλα δείχνουν δεν είναι απίθανο να πάρει τα ηνία στο franchise από το Φορντ. Το καστ περιλαμβάνει επιπλέον, μεταξύ άλλων τους Μαντς Μίκελσεν και Αντόνιο Μπαντέρας.

indiana_jones5_trailer2

Η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται το 1969. Τότε, ο Ιντιάνα Τζόουνς δυσαρεστείται από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσλάβει πρώην κρατικούς εχθρούς έτσι ώστε να κατακτηθεί το διάστημα πριν από τους Σοβιετικούς. Ο αρχαιολόγος τότε, μαζί με τη βαφτισιμιά του (Γουόλερ-Μπριτζ) αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, αγνοώντας πως στο φόντο υπάρχει ένας πρώην ναζί νυν επιστήμονας ο οποίος έχει τα δικά του μοχθηρά σχέδια.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο έμπειρος Τζέιμς Μάνγκολντ ("Walk the Line", "Λόγκαν") ενώ το σάουντρακ υπογράφει ο εμβληματικός συνθέτης Τζον Γουίλιαμς.

Το "Indiana Jones and the Dial of Destiny" κυκλοφορεί 29 Ιουνίου 2023 στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Indiana Jones and the Dial of Destiny":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ρόουζ Μπερν, Δήμος Αβδελιώδης, Κάρολος Ντίκενς και όλα όσα θα δούμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
08/12/2025

Athens Short Film Festival 2025: Τα highlights του φετινού προγράμματος

Οι προγραμματιστές του φεστιβάλ μικρού μήκους μοιράζονται με το "α" τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσουμε.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των 83ων Χρυσών Σφαιρών

Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει τη "Μία Μάχη Μετά την Άλλη", καθώς η ταινία του συγκέντρωσε εννιά συνολικά υποψηφιότητες. Ακολουθούν "Συναισθηματική Αξία" και "Αμαρτωλοί", ενώ τρεις απέσπασε η λανθιμική "Βουγονία".

Οι προβολές του CineFIX επιστρέφουν στο ΕΜΣΤ

Βραβευμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και μία βραδιά με βουβό κινηματογράφο θα απολαύσουμε στο Μουσείο.

Ιάκωβε Σκενδερίδη, τι πρέπει να παρακολουθήσουμε στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Ο Επικεφαλής Συντονισμού Προγράμματος, επιμελητής και προγραμματιστής του φεστιβάλ μας προτείνει τις δράσεις και προβολές που δεν πρέπει να χάσουμε για τις επόμενες πέντε μέρες του ΦΠΚΑ.

Τι σημαίνει για εμάς το μονοπώλιο του Netflix;

Η πρόταση αγοράς της Warner Bros. από τη streaming πλατφόρμα έχει αναστατώσει τον κινηματογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά, περισσότερο απ' όλους, θα επηρεάσει τους απλούς χρήστες.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 11/12

Αέρας Βερολίνου, ο νέος Όσγκουντ Πέρκινς και χριστουγεννιάτικες ιστορίες και όλα όσα έρχονται προσεχώς στις μαρκίζες.