Poker Face: Ο Τζογαδόρος

1,5

Δραματικό θρίλερ με… κρίση κινηματογραφικής ταυτότητας, καθώς ξεκινάει σαν υπαρξιακό δράμα, εξελίσσεται με μυστήριο και σασπένς, για να κορυφωθεί σαν αδέξιο heist movie.

Poker_face

Μετά το δραματικό "The Water Diviner" του 2014 ο Ράσελ Κρόου περνά ξανά πίσω από την κάμερα, παραμένοντας ταυτόχρονα πρωταγωνιστής και κάνοντας ντεμπούτο ως σεναριογράφος, για ένα δραματικό θρίλερ με… κρίση κινηματογραφικής ταυτότητας. Γιατί η ιστορία του Τζέικ Φόλεϊ, δισεκατομμυριούχου ο οποίος μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής μπροστά του, ξεκινάει σαν φιλοσοφημένο υπαρξιακό δράμα,  εξελίσσεται όμως με μυστήριο και σασπένς όταν αυτός αποφασίζει να προσκαλέσει τους παιδικούς του φίλους, με τους όποιους έχει χαθεί πλέον, για μια βραδιά πόκερ, ετοιμάζοντάς τους μια σειρά από εκπλήξεις.

Αρχίζουν λοιπόν οι σταδιακά επώδυνες αποκαλύψεις για το παρελθόν, αλλά και το μυστικό παρόν του καθενός, οι οποίες θα πάνε στην άκρη όταν στην απομονωμένη έπαυλη του Φόλεϊ εισβάλλουν πρώτα μια συμμορία ληστών με εικαστικές ανησυχίες και κατόπιν ένα ζευγάρι αγαπημένων του προσώπων. Περνάμε έτσι από μια "δωρεάν" heist movie σε ένα αμήχανο αγωνιώδες θρίλερ, για να καταλήξουμε στις θυμόσοφες διαπιστώσεις του πρωταγωνιστή του αρχικού δράματος και μια αδέξια κινηματογραφική προσπάθεια που καταφέρνει να σκοντάψει στο… ίσιωμα.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Poker Face: Ο Τζογαδόρος

Poker Face
1,5
  • Θρίλερ
  • 2022
  • Διάρκεια: 94 '
  • Ράσελ Κρόου

Ένας δισεκατομμυριούχος, ο οποίος μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής, προσκαλεί τους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά πόκερ, ετοιμάζοντάς τους μια σειρά από εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Σινεμά από το πρωί και στο Studio της Πλατείας Αμερικής

Άλλη μια αίθουσα του κέντρου έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που σύντομα θα ξεκινούν το πρόγραμμα προβολών τους από νωρίς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/10/2025

"Καποδίστριας" εναντίον όλων: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Μια πρώτη γεύση από την πολυσυζητημένη παραγωγή που βασίζεται στη ζωή του σημαντικού Έλληνα πολιτικού.

Η μπίρα που φέρνει κοντά τους σινεφίλ στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η μπίρα που συνοδεύει κάθε κινηματογραφική στιγμή βρέθηκε και φέτος στο πλευρό των σινεφίλ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας", στηρίζοντας το Βραβείο Κοινού Fischer.

Το Cinéclub του Γαλλικού Ινστιτούτου δίνει 'Λευκή κάρτα' στον Γιώργο Ζώη

Μέσα από τη "Λευκή Κάρτα", ένας καταξιωμένος δημιουργός επιλέγει τρεις αγαπημένες του ταινίες, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει ή να ξαναδεί αριστουργήματα του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου.

"Γελοίοι Έρωτες": Ο Δημήτρης Κατσιμίρης επιστρέφει με μια σπονδυλωτή κωμικοτραγική ματιά στον έρωτα

Ο έρωτας συναντά το παράλογο στο νέο σπονδυλωτό έργο του Δημήτρη Κατσιμίρη, όπου το γέλιο και ο πόνος συνυπάρχουν σε έξι καθηλωτικές ιστορίες.

Ο Κιάνου Ριβς γίνεται άγγελος και έχει 'Τύχη Βουνό'

Μια πολλά υποσχόμενη κωμωδία με Keanu Reeves, Seth Rogen και Aziz Ansari έρχεται στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη.

Ελληνικό box office: Η Έμα πήρε τ' όπλο της

Το παγωμένο θρίλερ "Στα Βάθη του Χειμώνα" με την Έμα Τόμσον ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το "Μια Μάχη Μετά την Άλλη" παρέμειναν άνετα στην κορυφή του top-10 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.