Ο Γουίλεμ Νταφόε παρανοεί στο "Inside" του Βασίλη Κατσούπη (trailer)

Οι πρώτες εικόνες του ντεμπούτου στη μυθοπλασία του Έλληνα σκηνοθέτη δείχνουν τον Αμερικανό σταρ να περνά δύσκολα.

inside_willem_dafoe

Με κρότο και διεθνή φορά ξεκινά την καριέρα του στη μυθοπλασία ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης ("My Friend Larry Gus"), καθώς στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του με τίτλο "Inside" πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος και διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε.

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε τον Νταφόε στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

Την παραγωγή του "Inside" έφερε εξολοκλήρου εις πέρας η Heretic με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε στούντιο της Κολωνίας. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ του "Inside":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το σινεμά της Μπέτσι Μπράουν και του Πίτερ Βακ έρχεται στο Τριανόν

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα έρχεται να φωτίσει την προκλητική και ριζοσπαστική φιλμογραφία δύο δημιουργών που διαμόρφωσαν μια νέα γλώσσα στο σύγχρονο cult σινεμά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Αποστολία Κατσιαντρίδου, τι σημαίνει "We're Not Really Strangers";

Η επιμελήτρια προγράμματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης παρουσιάζει στο "α" την κεντρική θεματική του φετινού προγράμματος.

Ντέιβιντ Κόρενσουετ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον νέο Superman

Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του 32χρονου ηθοποιού από την Πενσιλβάνια, πριν γίνει σούπερ-διάσημος.

Ελληνικό box office: Μπραντ Πιτ εναντίον δεινοσαύρων

Απογοητευτικό ξεκίνημα για το "Jurassic World: Αναγέννηση" και εύκολη πρωτιά ξανά για το γκαζωμένο "F1: Η Ταινία", την παράσταση όμως στα ταμεία έκλεψε ένας... σαλεμένος Γάλλος ψυχίατρος.

Τι νέο θα δούμε από αυτή την Πέμπτη (10/07) στα θερινά σινεμά

Όλες οι καινούριες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Ιουλίου.

"Οι Μπαλκονάτες": επιστροφή στο γυναικείο βλέμμα

Η νέα κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ έρχεται στους κινηματογράφους από το Cinobo.

Το καλοκαίρι επιστρέφει με το 8ο Stroggylo Open Air Film Festival

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις αγαπημένες, νέες και κλασικές ταινίες.