Τσάνινγκ Τέιτουμ & Σάλμα Χάγιεκ ανάβουν φωτιές στο τρέιλερ του "Magic Mike's Last Dance"

Για το τελευταίο του στριπτίζ ετοιμάζεται ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στο καυτό franchise υπό τις οδηγίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

magic_mike_o_teleftaios_tou_xoros_trailer

Πριν από δέκα χρόνια, ο πάντα διορατικός Στίβεν Σόντερμπεργκ παρέδωσε ένα φιλμ που συνδύαζε την αυθεντική απεικόνιση της αμερικανικής λαϊκής τάξης με έναν από τους πιο σέξι χορούς: το στριπτίζ.

Ο λόγος για το "Magic Mike" στο οποίο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ υποδύεται τον εν λόγω Μάικ, ένα γοητευτικότατο στρίπερ που αναλαμβάνει να μυήσει ένα φέρελπι 19χρονο στα μυστικά του αντρικού ερωτικού χωρού. Η διαπεραστική ελκυστικότητα της ταινίας, σε συνδυασμό με τον ουσιώδη τρόπο που ο Σόντερμπεργκ χειρίστηκε την αρρενωπή σεξουαλικότητα, οδήγησαν την παραγωγή σε ένα δίκαιο σουξά, το οποίο επισφραγίστηκε με το πιο κωμικό σίκουελ "Magic Mike XXL" (Γκρέγκορι Τζέικομπς, 2015).

Τώρα ήρθε η ώρα για τον Τέιτουμ να κρεμάσει τα εσώρουχά του, δίνοντας έναν τελευταίο χορό στο "Magic Mike's Last Dance", που βρίσκει τον ηθοποιό να επανενώνεται με το Σόντερμπεργκ. Στο τρέιλερ της ταινίας, βρίσκουμε το Μάικ να έχει σταματήσει το στριπτίζ και πλέον να δουλεύει ως μπάρμαν στο Λονδίνο. Εκεί όπου τον προσεγγίζει μια σαγηνευτική πλούσια γυναίκα (Σάλμα Χάγιεκ), η οποία των ωθεί να δώσει μία ακόμα χορευτική παράσταση, αφού προηγουμένως της αποδείξει το ταλέντο του με ένα ειλικρινά καυτό lap dance.

Η ταινία με ελληνικό τίτλο "Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός" αναμένεται να κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ του "Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στο νεότερο θερινό σινεμά της Αθήνας, για προβολές κάτω από τον πλάτανο

Μια κυψέλη πολιτισμού που δε σταματά να ονειρεύεται και να μοιράζεται ιδέες και εμπειρίες. Φέτος, μετατρέπει μια όμορφη αυλή σε θερινό σινεμά, προσκαλώντας μας σε βραδιές ποιοτικού ανεξάρτητου κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2025

Τι νέο θα δούμε αυτό το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας σε open air και μη κινηματογράφους καθώς και ό,τι άλλο παίζει στις αίθουσες.

Το Stellar Gastro Cinema επιστρέφει ανανεωμένο και Almodóvarικά

Η επιστροφή του θερινού γαστρο-κινηματογραφικού κόνσεπτ γίνεται με την πολυβραβευμένη ταινία "Όλα για τη Μητέρα μου".

Η Νοεμί Μερλάν βγαίνει "στο μπαλκόνι" για τα γυναικεία δικαιώματα

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις "Μπαλκονάτες", μια εκκεντρική και ανατρεπτική μαύρη κωμωδία πάνω στο αντρικό βλέμμα και τη σύγχρονη γυναικεία εικόνα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (10-16/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι

Οι ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που η Αθήνα θα "βράζει".

To "The birthday party" με τον Γουίλεμ Νταφόε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο

Από τον σκηνοθέτη του "Παράθυρο στη Θάλασσα", Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα κι έχει ελληνική παρουσία σε σενάριο και καστ κάνει ποδαρικό στο φεστιβάλ της Ελβετίας.