Λειτουργεί ξανά ο κινηματογράφος Odeon Όπερα

Άναψαν και πάλι οι προβολές των δύο αιθουσών στην οδό Ακαδημίας.

odeon_opera

Ύστερα από ένα διάλειμμα μερικών μηνών, ο κινηματογράφος Odeon Όπερα στην οδό Ακαδημίας 57, άναψε ξανά τους προβολείς των δύο αιθουσών του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρίας:

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η χειμερινή κινηματογραφική σεζόν ξεκίνησε για το Odeon Opera από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Το ανακαινισμένο φουαγιέ υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό τη δημιουργία νέων κινηματογραφικών αναμνήσεων, πολλές πρεμιέρες ταινιών και μοναδικές εκδηλώσεις.

Το Odeon Όπερα ανανεώνει το ραντεβού του με το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης, το οποίο πλέον θα μπορεί να παρακολουθήσει εκεί όλες τις αγαπημένες του ταινίες. Γνωρίζοντας ότι η κινηματογραφική απόλαυση είναι πάνω από όλα προσωπική υπόθεση, σας υποσχόμαστε βραδιές γεμάτες συγκίνηση, γέλιο, φαντασία και περιπέτεια, στο φυσικό χώρο των ταινιών∙ την σκοτεινή αίθουσα.

Επισκεφτείτε τον ανανεωμένο κινηματογράφο Odeon Όπερα και ανακαλύψτε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις μοναδικές προσφορές μας".

Δείτε εδώ με ποιες ταινίες επιστρέφει στη δράση το Odeon Όπερα.

Να σημείωσουμε, επίσης, πως η χαρμόσυνη είδηση της επαναλειτουργίας του κινηματογράφου έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τη δυσοίωνη ανακοίνωση του αιθουσάρχη του Άστορ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του προειδοποιεί πως τα σινεμά του κέντρου βρίσκονται στα πρόθυρα αφανισμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Cinobo Όπερα

Ακαδημίας 57

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.