"A Hollywood High": Το επετειακό ντοκιμαντέρ για τους Duran Duran

Ένα φιλμ για τη 40χρονη μουσική πορεία της μπάντας έρχεται στα Village Cinemas το Νοέμβρη.

Duran Duran

Με ένα docu-concert φιλμ, οι Duran Duran γιορτάζουν 40 χρόνια καριέρας, την κυκλοφορία του άλμπουμ "Future Past" αλλά και την παγκόσμια περιοδεία τους. Γεμάτη μουσική και γυρισμένη στο Los Angeles με το iconic Capitol Tower λογότυπο ακριβώς πίσω τους, η ταινία σκηνοθετήθηκε από τους κορυφαίους του χώρου Γκάβιν Έλντερ, Βίνσεντ Άνταμ Πολ και Τζορτζ Σκοτ.

Duran Duran

Η ταινία "A Hollywood High" έρχεται στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης στις 3 και 6 Νοεμβρίου και λειτουργεί ως το απόλυτο μέσο για να καταγράψει το diverse ύφος της μουσικής των Duran Duran, αλλά και να φέρει στο προσκήνιο την έκρηξη ενέργειας που προκύπτει σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Το docu-concert διάρκειας 75 λεπτών θα περιλαμβάνει νέες αποκλειστικές συνεντεύξεις της μπάντας, βίντεο με όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες καθώς και υλικό αρχείου που δημοσιεύεται για πρώτη φορά.

Duran Duran

Προπώληση στο villagecinemas.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.