Ο μύθος του RJ Dio ζωντανεύει στο Gimme Shelter Film Festival

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα μιλήσουν για το πόσο επηρέασε την ζωή και τις καριέρες τους ο μεγάλος ερμηνευτής.

Ο μύθος του RJ Dio ζωντανεύει στο Gimme Shelter Film Festival

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Gagarin, ο μύθος του RJ Dio ζωντανεύει με την προβολή του "DIO: Dreamers Never Die", που περιλαμβάνει ανέκδοτο υλικό, η αφήγηση του ίδιου του Ronnie, αλλά και διηγήσεις από τους Wendy Dio, Tony Iommi, Geezer Butler, Glenn Hughes, Vinny Appice, Lita Ford, Rob Halford, Sebastian Bach, Eddie Trunk, Jack Black και πάρα πολλούς άλλους, μαζί με extra σκηνές και στιγμές από τα γυρίσματα, συμπληρώνουν την μοναδική αυτή εμπειρία. Στη σκηνή του Gagarin θα βρεθούν και οι Rock n Roll Children, το σημαντικότερο live tribute act στον RJ Dio, με ένα full greatest hits set. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα μιλήσουν για το πώς και πόσο επηρέασε την ζωή και τις καριέρες τους ο μεγάλος ερμηνευτής και τραγουδοποιός.

Η ταινία "Dio: Dreamers Never Die” εστιάζει στην μετάβαση του Dio από τραγουδιστή ερωτικών τραγουδιών των 50’s στα πρώτα βήματα του στην ροκ σκήνη. Από τους Elf, στην συμμετοχή του στο πασίγνωστο άλμπουμ: "Ritchie Blackmore’s Rainbow”, μέχρι να αντικαταστήσει τον θρυλικό Ozzy Osbourne στους Black Sabbath και τελικά να δημιουργήσει την δική του μπάντα και να γίνει ένα από τα απόλυτα είδωλα της ροκ σκηνής.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει (€ 15).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.