Μάργκο Ρόμπι και Μπραντ Πιτ αυστηρώς ακατάλληλοι στο τρέιλερ του "Βαβυλώνα"

babylon_margot_robbie «Βαβυλώνα»

Γυρίσματα, εκδρομές, ναρκωτικά πρωταγωνιστούν στο ξέφρενο τρέιλερ για το "Βαβυλώνα" του οσκαρικού Ντάμιεν Σαζέλ ("La La Land", "Χωρίς Μέτρο"), το οποίο προβλέπεται να φτάσει μέχρι τις υποψηφιότητες των επόμενων Όσκαρ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Αμερικανός σκηνοθέτης αφηγείται μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, η οποία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ. Στο μάτι του αυστηρώς ακατάλληλου κυκλώνα βρίσκεται ένα πρωτοκλασάτο καστ που περιλαμβάνει τους Μάργκο Ρόμπι, Μπραντ Πιτ, Ολίβια Γουάιλντ, Τόμπι Μαγκουάιρ και Ντιέγκο Κάλβα.

Δείτε το τρέιλερ του "Βαβυλώνα":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε αυτό το ΠΣΚ στους κινηματογράφους

Αυτές είναι οι κινηματογραφικές κυκλοφορίες που παίζουν στις αίθουσες από 22 Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
23/01/2026

Ένα συναρπαστικό διήμερο για νεαρούς σινεφίλ έρχεται από την Ολυμπία στην Αθήνα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους επιστρέφει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες της 28ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ και της 25ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας "Camera Zizanio".

Όσκαρ 2026: Οι μεγάλες ανατροπές και τα ηχηρά "σνομπάρισματα" της Ακαδημίας

Από το απόλυτο "άδειασμα" του Wicked μέχρι τον παραγκονισμό του Guillermo del Toro και του Paul Mescal: Συγκεντρώσαμε όλες τις παραλείψεις των υποψηφιοτήτων που προκάλεσαν τις πιο έντονες αντιδράσεις

Wife & Dog: Νέος Γκάι Ρίτσι, με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς

Το σκοτεινό παιχνίδι εξουσίας στην καινούρια δουλειά του Βρετανού σκηνοθέτη καταφθάνει τον επόμενο Οκτώβριο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου επιστρέφει για 2η χρονιά στο Ηράκλειο

Cinema that makes you think: Το CINEphil_101 ανακοινώνει την έναρξη υποβολών και προσκαλεί κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Η Άννα Ρεζάν μας μιλά για το ιστορικό ντοκιμαντέρ της "Οι Δικοί μου Άνθρωποι"

Η εβραϊκής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτιδα περιγράφει την προσπάθειά της να γυρίσει ένα κινηματογραφικό χρονικό που ξεκινάει ως οικογενειακό πορτρέτο και καταλήγει σε μια κατάθεση ιστορικής μνήμης.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (22-28/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.