Η DC Λεγεώνα Από τα Σούπερ-Κατοικίδια

2

Τα κατορθώματα της Justice League εμπνέουν μια κωμική υπερηρωική σκυλοπεριπέτεια χωρίς μεγάλη φαντασία, προορισμένη κυρίως για προεφηβική κατανάλωση.

i_dc_legeona_apo_ta_super_katoikidia

Το πρώτο animation του Τζάρεντ Στερν, της ρομαντικής κομεντί του Netflix "Happy Aniversary", ξαναγράφει την ιστορία του Σούπερμαν. Διότι στην (καρτούν) πραγματικότητα όλα τα κατορθώματα του διασημότερου υπερήρωα έχουν επιτευχθεί με τη βοήθεια του αφοσιωμένου σούπερ-σκύλου του Κρίπτο, ο οποίος καταθλίβεται βαθιά όταν το αφεντικό του τον παραμελεί για χάρη της Λόις Λέιν. Θα αναλάβει όμως να τον σώσει όταν εκείνος απαχθεί από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.

Μόνος του; Όχι ακριβώς, μιας και μια ετερόκλητη ζωο-παρέα από losers θα συνδράμει, σε μια καρτουνίστικη σάτιρα των περιπετειών της Justice League χωρίς μεγάλη φαντασία, προορισμένη κυρίως για προεφηβική κατανάλωση. Η συνταγή (μία δόση χιούμορ, δύο κουταλιές καλοσυνάτα μηνύματα και τρία κιλά δράση) είναι χιλιοχρησιμοποιημένη και το υπερηρωικό κόνσεπτ κάνει ελάχιστη διαφορά.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

DC League of Super-Pets
2
  • Animation
  • 2022
  • Διάρκεια: 105 '
  • Σαμ Λεβίν

Μόνιμος σύντροφος του Σούπερμαν σε όλες τις περιπέτειές του, ο Κρίπτο είναι ένας πιστός σούπερ-σκύλος που καλείται να αναλάβει δράση όταν το αφεντικό του απάγεται από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.