Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη

1

Γαλλική αποικιοκρατική μελαγχολία πασπαλισμένη με ρατσισμό σε μία αχρείαστα περίπλοκη, κουραστική περιπέτεια.

mistikos_praktoras_oss117_apo_tin_afriki_me_agapi_kritiki

Ο Γάλλος σταρ Ζαν Ντιζαρντάν φορά για τρίτη φορά το κατασκοπικό κουστούμι του πράκτορα OSS 117 για μια νέα περιπέτεια, αυτήν τη φορά με τον Νικολά Μπεντός αντί του Μισέλ Χαζαναβίσιους πίσω από την κάμερα. Μετά το Ρίο και το Κάιρο, ο πράκτορας επισκέπτεται την Αφρική, όπου τον περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Για να τα καταφέρει, είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με έναν νεότερο και αντισυμβατικό συνάδελφο, τον οποίο φυσικά δεν χωνεύει.

Η διάθεση παρωδίας των κατασκοπικών περιπετειών διατρέχει το τρικολόρ franchise, ποντάροντας σε δήθεν απενοχοποιημένα σεξιστικά και ρατσιστικά αστεία, μόνο που εδώ για να εντοπιστεί η ειρωνεία χρειάζονται κιάλια. Διότι όταν ο Μπεντός δεν ανακουφίζει την αποικιοκρατική μελαγχολία των Γάλλων, ανακυκλώνει κρύα ανέκδοτα, για να "διακοσμήσει" ένα αχρείαστα κουραστικό στόρι.

Γαλλία, Βέλγιο. 2021. Διάρκεια: 117΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη

OSS 117: Alerte Rouge en Afrique Noire
1
  • Κωμωδία
  • 2021
  • Διάρκεια: 117 '
  • Νικολά Μπεντός

Ο βετεράνος πράκτορας OSS 117 αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Αφρική, στην οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν νέο αντισυμβατικό κατάσκοπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ένας θρύλος του πινγκ πονγκ, ένα μεγάλο ζόμπι-franchise συνεχίζεται και όλες οι κυκλοφορίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
12/01/2026

Το "Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί" σε δωρεάν προβολή στο Κολωνάκι

Σήμερα βλέπουμε την κωμωδία του 1967, που θα προβληθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο πλαίσιο των δράσεων της έκθεσης "Εγώ, ο Ανδρέας Βουτσινάς".

Οι "Μέρες & Νύχτες του Χρήστου στο Δαναό" γιορτάζουν τα 40 χρόνια του "Μπλε Βελούδο"

Ο αγαπημένος κύκλος προβολών υποδέχεται το 2026 με ένα αριστούργημα δια χειρός Ντέιβιντ Λιντς.

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01

Τίμοθι Σαλαμέ και Τζος Σάφντι σε ένα κυνήγι για δόξα, ένα τρομο-σίκουελ από τη Μεγάλη Βρετανία και όλες οι νέες κυκλοφορίες της επόμενης εβδομάδας.

Οι αστέρες που συναντάμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Μπόουι, Έμα Στόουν, Τομ Γουέιτς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και όλα τα είδωλα που θα δούμε στα σινεμά από 8-14/01.

20 ταινίες που μίλησαν για τοξικές σχέσεις προς αποφυγή

Από τον "Πόλεμο των Ρόουζ" μέχρι την "Ιστορία γάμου" και τις "500 μέρες με τη Σάμερ" η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ταινιών για προβληματικές σχέσεις.

Τι νέο βλέπουμε στους κινηματογράφους το ΠΣΚ

Μία ιστορία αστικής επιβίωσης με την υπογραφή του Σον Μπέικερ, το πορτραίτο ενός συζύγου που θρηνεί και όλες οι ταινίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 08/01.