Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 14/7

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και μια οσκαρικά υποψήφια πολυαναμενόμενη arthouse ταινία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

the_gray_man_erxodai

Update: Αναβάλλεται η κυκλοφορία των ταινιών "Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα" και "Η Γιορτή της Μπαμπέτ".

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και μια οσκαρικά υποψήφια πολυαναμενόμενη arthouse ταινία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

The Gray Man

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον της CIA. Όταν ο πιο επιδέξιος πράκτορας της CIA, η αληθινή ταυτότητα του οποίου δεν είναι γνωστή σε κανέναν, αποκαλύπτει κατά λάθος σκοτεινά μυστικά της υπηρεσίας, ένας ψυχοπαθής πρώην συνάδελφός του τον επικηρύσσει, ξεκινώντας έτσι ένα παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό από διεθνείς δολοφόνους.

Ο Χειρότερος Άνθρωπος του Κόσμου

Υποψήφιος για δύο Όσκαρ Γιόακιμ Τρίερ. Ο διακεκριμένος Νορβηγός σκηνοθέτης ο οποίος διεκδίκησε τα βραβεία πρωτότυπου σεναρίου και διεθνούς ταινίας από την Ακαδημία, ολοκληρώνει την άτυπη "τριλογία του Όσλο" με κρότο με κεντρική ηρωίδα τη Γιούλια, μία νεαρή γυναίκα που αναζητάει το διαφορετικό και το απρόσμενο ώστε να απελευθερωθεί από την αφόρητα μονότονη ζωή της. Μέσα από 12 κεφάλαια, οι ρομαντικές και μη σχέσεις της ηρωίδας αναπτύσσονται στη μεγάλη οθόνη, ενώ παράλληλα εκείνη προσπαθεί να εκπληρώσει τις πιο απόκρυφες επιθυμίες της. Η πρωταγωνίστρια Ρενάτε Ρέινσβε βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο περσινό φεστιβάλ των Κανών.

Ο Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να Περνούν

Ένα από τα καλύτερα φιλμ του τσέχικου νέου κύματος. Στην κατεχόμενη από τους ναζί Τσεχοσλοβακία, ο νεαρός Μίλος, υπάλληλος σε έναν επαρχιακό σιδηροδρομικό σταθμό, ξεκινάει ένα ταξίδι σεξουαλικής αφύπνισης και συνειδησιακής ωρίμανσης, που θα τον οδηγήσει σε μια ηρωική πράξη αντίστασης κατά των Γερμανών. Βραβευμένη με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 1967.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κατέφθασαν οι πρώτες εικόνες των κινηματογραφικών Beatles

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση των τεσσάρων ηθοποιών μας κάνει να ανυπομονούμε για τις τέσσερις ταινίες του Σαμ Μέντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2026

Μερικές ταινίες που πρέπει να δεις πριν το "Ανεμοδαρμένα Ύψη", σύμφωνα με την Έμεραλντ Φένελ

Η σκηνοθέτιδα που αναβιώνει το κλασσικό μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη μοιράστηκε τις "ταινίες-έμπνευση" που πρέπει να δούμε πριν την πρεμιέρα του "Ανεμοδαρμένα Ύψη" στις 12/02.

Εύα Στεφανή, πώς ήταν να μπαίνεις στην "Καρδιά του Ταύρου";

Μιλήσαμε με την καταξιωμένη Ελληνίδα σκηνοθέτρια για το τελευταίο της πρότζεκτ, τη σχέση της με τον εμβληματικό χορογράφο Δημήτρη Παπαϊωάννου και την άνθηση του ελληνικού ντοκιμαντέρ.

"Οι Ζωές των Άλλων": Το αριστούργημα του γερμανικού κινηματογράφου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η πολυβραβευμένη ταινία επανέρχεται για 7 μοναδικές προβολές, αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναός.

Σε άλλα νέα, ο Tyler, the Creator θέλει να παίξει σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Μετά τον ρόλο του στο "Marty Supreme", ο διάσημος ράπερ δεν θα ησυχάσει αν δεν παίξει στο μοναδικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου.

Τελικά, αξίζει το hype το "Sirat";

Το υπνωτιστικό θρίλερ του Όλιβερ Λάσε έρχεται στις ελληνικές αίθουσες μετά από μια ηχηρή παρουσία κατά την περίοδο των βραβείων και είναι σίγουρο πως θα σας σοκάρει.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 29 Ιανουαρίου.