Το ARIAN URBAN OPENAIR CINEMA είναι μια τροπική όαση!

Με πρωτοποριακή διάταξη για άριστη θέαση, θέσεις που ποικίλλουν, από πουφ, καρέκλες σκηνοθέτη, cosy καναπέδες μέχρι και κρεβάτια εκτείνονται σε πολλαπλά επίπεδα που περιλαμβάνουν πλατεία, βεράντες και premium κερκίδες ανάμεσα σε μπαμπού, μπανανιές και βουκαμβίλιες.

Arian Cinema

Στο κέντρο της Γλυφάδας βρίσκεται ένα καλά κρυμμένο οικοσύστημα, που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πανοραμική οθόνη DCI προδιαγραφών σε θερινό σινεμά. Ανάμεσα σε μπαμπού, μπανανιές, βουκαμβίλιες και λουλούδια, όσοι ανακαλύψουν το μυστικό πέρασμα από τη στοά ARIAN στο νούμερο 11 της Αγγ. Μεταξά και περάσουν στην αυλή, μεταφέρονται αυτόματα εκτός πόλης. Στον πυκνά δομημένο αστικό ιστό, η ομάδα του ARIAN έδωσε το ρόλο του σκηνικού: Η αρχιτεκτονική επιλογή των υλικών και των φυτών καθορίζει την ενέργεια του χώρου, χάρη σε επιλογές που δεν είναι μονοσήμαντα καθορισμένες και με την παράλληλη μελέτη των ηχητικών προκλήσεων και της ανάγκης να βρίσκεσαι στην αιχμή.

Arian Urban Openair Cinema

Με πρωτοποριακή διάταξη για άριστη θέαση, θέσεις που ποικίλλουν, από πουφ, κανονικές και ψηλές καρέκλες σκηνοθέτη, cosy καναπέδες μέχρι και κρεβάτια, και εκτείνονται σε πολλαπλά επίπεδα που περιλαμβάνουν πλατεία, βεράντες και premium κερκίδες! Με εξαιρετικό ήχο και laser προβολή σχεδιασμένα για εμβύθιση σε ένα πραγματικό κινηματογραφικό multiverse. Εκεί όπου οι δεινόσαυροι του "Jurassic World: Κυριαρχία" θα ξεπηδήσουν μέσα από την οθόνη και τα φυτά, ώστε ο θεατής να νιώσει την ανάσα τους και να κοπεί η δική του. Εκεί όπου θα "ζήσουμε" τη μοναδική performance του βασιλιά "Έλβις" και τη σκυτάλη από τις θεϊ­κές ερμηνείες των Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς θα πάρει ο θεός της Marvel "Thor", κάνοντας το ARIAN μια νέα Άσγκαρντ!

Arian Urban Openair Cinema

Σε αυτό το μοναδικό Premium Large Format (PLF) θερινό, οι θέσεις είναι βεβαίως αριθμημένες (και... ησύχασες!), ενώ στο αρτιότατο site τους μπορείς να βρεις τις θέσεις της προτίμησής σου και σε πλάνο από 3D rendering του χώρου. Επιπλέον μπορείς να προσέλθεις ακόμη και τελευταία στιγμή εκτός σειράς και η θέση σου να σε περιμένει! Ολοκλήρωσε τη βραδιά με εκπλήξεις από τη Mastercard και γεύσεις και ποτά που μπορείς να παραγγείλεις online.   

Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11, Γλυφάδα (αυλή στοάς Αριάν), 2109680090.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.