Η Άνα ντε Άρμας ως Μέριλιν Μονρό κόβει την ανάσα στο τρέιλερ του "Blonde"

Μια πρώτη εντυπωσιακή ματιά στην πολυαναμενόμενη βιογραφία της αμίμητης σταρ από τον Άντριου Ντόμινικ.

ana_de_armas_blonde1 «Blonde»

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, η βιογραφία της Μέριλιν Μονρό δια χειρός Άντριου Ντόμινικ ("Η Δολοφονία του Τζέσι Τζέιμς από το Δειλό Ρόμπερτ Φορντ") με τίτλο "Blonde", απέκτησε το πρώτο τρέιλερ της.

Σε αυτό, φυσικά, την παράσταση κλέβει η Άνα ντε Άρμας που ενσαρκώνει την αμίμητη Αμερικανίδα σταρ στην ταινία, η οποία σύμφωνα με τον Ντόμινικ θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους και θα έχει διάρκεια που ξεπερνά τις δυόμιση ώρες. Μάλιστα, ο Αυστραλός σκηνοθέτης έκανε τα πάντα ώστε να εξασφαλίσει πως το "Blonde" θα έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κάτι που δεν ευχαρίστησε απαραίτητε τους ιθύνοντες του Netflix που έχει αναλάβει την παραγωγή.

ana_de_armas_blonde2

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα "Ξανθιά" της Τζόις Κάρολ Όουτς, όπου προσδιορίζεται από την αρχή και με τόλμη η ζωή της Μέριλιν Μονρόε, ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του Χόλιγουντ. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, η "Ξανθιά" θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Ντόμινικ υπογράφει και τη διασκευή του σεναρίου. Πλάι στην ντε Άρμας πρωταγωνιστούν ακόμα οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

Το "Blonde" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ του "Blonde":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".