Δείτε σκηνές από την εκπαίδευση του καστ του "Top Gun: Maverick" στα μαχητικά αεροπλάνα

Το αποκαλυπτικό featurette που κυκλοφόρησε μας δίνει μια πρώτη γεύση από την κινηματογραφική προετοιμασία του "αεροπλανικού" σίκουελ.

Top Gun: Maverick

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Τομ Κρουζ αναλαμβάνει την εκπαίδευση (όπως ο ήρωας που υποδύεται) των υπόλοιπων ηθοποιών του καστ στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας. Με εκπαίδευση η οποία φαντάζει ανάλογη των αληθινών πιλότων των πολεμικών αεροπλάνων, με το featurette αυτό δίνεται στον θεατή μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να δει στην οθόνη. 

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ "Μάβερικ" Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή που θα τον "προσγείωνε" κυριολεκτικά στο έδαφος. Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,"Χωρίς Μέτρο"), γιο του εκλιπόντα φίλου του, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν. Στη σκηνοθετική καρέκλα είναι ο Τζόζεφ Κοζίνσκι ("Tron: Legacy", "Oblivion", "Ριψοκίνδυνοι Άνδρες") και η Τζένιφερ Κόνελι βρίσκεται αυτή τη φορά ως παρτερνέρ στο πλεύρο του Κρουζ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αυτά είναι τα highlights του 16ου Ethnofest

Το Διεθνές Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει και η ομάδα του με τον διευθυντή του Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη επιλέγουν τις καλύτερες στιγμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/11/2025

Οι "ψαγμένες" ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Οι σινεφίλ και arthouse παραγωγές που παίζονται στις μεγάλες οθόνες της πόλης έως και την Τετάρτη 26/11.

Το Ethnofest είναι και πάλι εδώ!

Η 16η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει με αφιέρωμα στην εκτός σχεδίου Ελλάδα και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ.

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τις νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους της Αθήνας.

Πού θα δεις όλες τις ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, όλη η φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη αποκλειστικά στο cinobo.com

Ξεκινάει το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Μπαίνοντας δυναμικά στη δεύτερη δεκαετία του, το πετυχημένο σινε-event της Καλαμάτας σηκώνει αυλαία και από τις 21 έως τις 30/11 παρουσιάζει ένα διευρυμένο πρόγραμμα 108 ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, αλλά και ένα πλούσιο καλειδοσκόπιο παράλληλων δράσεων.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (20-26/11)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.