Οι ταινίες του Απριλίου

25 ταινίες που καταφθάνουν εντός του μήνα στους κινηματογράφους και τις πλατφόρμες streaming.

Ταινίες Esquire

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα είναι ψέμα να πούμε ότι δεν ανυπομονούμε να αρχίσουν τη λειτουργία τους τα θερινά σινεμά. Μέχρι τότε όμως, υπάρχει έτσι κι αλλιώς τεράστια ποικιλία από νέες παραγωγές στις χειμερινές αίθουσες, αλλά και τις πλατφόρμες streaming. Οι ταινίες του Απριλίου είναι 25 και τις βρίσκεις στη λίστα που ακολουθεί. 

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι λόγοι για τους οποίος το αφιέρωμα στον θρυλικό ηθοποιό Μισέλ Πικολί δε χάνεται με τίποτα

Ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους ερμηνευτές τιμάται από το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
17/09/2025

"Miller’s Crossing": Το σκοτεινό αριστούργημα των Coen στον θερινό Παναθήναια

Μετά την ταινία θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κριτικό κινηματογράφου Αλέξανδρο Παπαγεωργίου.

Οι 30 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε στους κινηματογράφους το φθινόπωρο

Εξαιρετικά χορταστικοί προβλέπονται οι επόμενοι μήνες καθώς οι μαρκίζες γεμίζουν με πολυαναμενόμενους τίτλους, τους οποίους βλέπουμε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Multiple Stops του Uber Taxi.

Ένας "Μυστικός Πράκτορας" στις 31ες Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας παρουσιάζει τη νέα ταινία του εικονοκλάστη σκηνοθέτη Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιο.

Το CineDoc ανοίγει αυλαία με το ντοκιμαντέρ 'Τάκης.' για τον ιδρυτή του Takis Shelter

Με μια ταινία αφιερωμένη στη δύναμη της αγάπης προς τα ζώα και την ιστορία του Τάκη Προεστάκη, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc ξεκινά τη νέα του σεζόν.

Το "Έχω Κάτι να Πω" επιστρέφει στα θερινά

Η φιλοσοφική κωμωδία του Στράτου Τζίτζη με τον Αντίνοο Αλμπάνη ξεκινάει από την Παρασκευή 19/9 και για οκτώ μέρες ένα roadshow στους καλοκαιρινούς κινηματογράφους της Αθήνας.

Η απώλεια του οσκαρικού Ρόμπερτ Ρέντφορντ σηματοδοτεί τέλος εποχής

Ο εμβληματικός Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 89 ετών.