Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 3/3

Έφτασε η ώρα του «The Batman», του Πίτερ Ντίνκλαντζ στο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» και του ντοκιμαντέρ «Cow» της Άντρε Άρνολντ.

the_batman_catwoman

Έφτασε η ώρα του "The Batman", του Πίτερ Ντίνκλαντζ στο "Συρανό ντε Μπερζεράκ" και του ντοκιμαντέρ "Αγελάδα" της Άντρε Άρνολντ.

The Batman

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον φορά τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη. Σε έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας του, ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής του "Twilight" και πλέον σπουδαίος ερμηνευτής, καλείται να αποδείξει την αξία του ενσαρκώνοντας έναν από τους δημοφιλέστερους υπερήρωες. Σε σκηνοθεσία του έμπειρου Ματ Ριβς ("Cloverfield", "Άσε το Κακό να Μπει", "Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή"), η νέα ταινία θέλει τον Batman να έρχεται αντιμέτωπος με δύο μοχθηρά κακούς, γνωστούς από τα κόμιξ αλλά και τις παλαιότερες ταινίες. Ο λόγος για το Riddler (Πολ Ντάνο) και τον Penguin (Κόλιν Φάρελ), με τον τελευταίο να δείχνει πραγματικά αγνώριστος. Έπειτα, ο Άντι Σέρκις φορά το κουστούμι του Άλφρεντ, ωστόσο την παράσταση αναμένεται να κλέψει η Ζόι Κράβιντζ που υποδύεται τη Σελίνα Κάιλ, δηλαδή την Catwoman.

Συρανό ντε Μπερζεράκ

Μιούζικαλ διασκευή του γνωστού έργου από τον Τζο Ράιτ ("Η Πιο Σκοτεινή Ώρα"). Μιούζικαλ διασκευή του γνωστού έργου από τον Τζο Ράιτ ("Η Πιο Σκοτεινή Ώρα"). Ο Συρανό ντε Μπερζεράκ, στο ρόλο ο γνωστός από το "Game of Thrones" Πίτερ Ντίνκλαντζ, είναι ένας άνδρας διάσημος για τον τρόπο που χειρίζεται το σπαθί και τα λόγια. Ωστόσο, είναι επίσης πεπεισμένος πως εξαιτίας της εμφάνισής του θεωρεί τον εαυτό του ανάξιο για την αγάπη της Ρωξάνης, στην οποία και δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Αντιθέτως, όταν εκείνη ερωτευτεί κάποιον άλλο, ο Συρανό θα τον βοηθήσει να την κατακτήσει γράφοντας για εκείνον μια σειρά από ερωτικά γράμματα.

Αγελάδα

Η Αντρέα Άρνολντ ("Fish Tank", "Ανεμοδαρμένα Ύψη") κινηματογραφεί την καθημερινότητα δύο αγελάδων. Χωρίς διαλόγους ή voice over, η σκηνοθέτρια συνθέτει το λιτό κινηματογραφικό πορτρέτο της σύντομης ζωής δύο αγελάδων, από τη γέννηση έως το θάνατο.

Αγαπητοί Σύντροφοι!

Βραβευμένο στο φεστιβάλ Βενετίας νέο φιλμ από τον Αντρέι Κοντσαλόφσκι. Η Λιουντμίλα είναι μία αφοσιωμένη αξιωματούχος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν ξεσπά  μια απεργία στο τοπικό εργοστάσιο, στην οποία  συμμετέχει και η νεαρή κόρη της, η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου. Η Λιουντμίλα αναζητώντας την, θα έρθει αντιμέτωπη με την κρατική βία και την συγκάλυψη φρικτών εγκλημάτων. Ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει, τα πιστεύω της αρχίζουν να κλονίζονται, ενώ η ζωή της θα αλλάξει ριζικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.