Ο επόμενος (;) ρόλος του Κιάνου Ριβς

Ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας μάλλον του έλειψε πολύ.

Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Μετά την επιστροφή του Νίο στο "The Matrix Resurrections", ο Κιάνου Ριβς μάλλον ήδη ξέρει ποιον ήρωα θα ήθελε να ξαναϋποδυθεί με την πρώτη ευκαιρία. Ο λόγος για τον Τζον Κονσταντάιν τον αντιήρωα της DC Comics στην ομώνυμη ταινία του 2005. Ο Κονσταντάιν αποτελεί αναμφίβολα έναν αγαπημένο χαρακτήρα των fans του ηθοποιού, οπότε λογικά μία τέτοια είδηση θα είναι win win κατάσταση για όλους. 

Οι σχετικές δηλώσεις

Σε συνέντευξή του στο Esquire, ο Ριβς δήλωσε τα εξής για την επιστροφή του στον ρόλο του κυνικού ντετέκτιβ: "Μου αρέσει να παίζω τον Κονσταντάιν. Τζον Κονσταντάιν. Έχω παίξει πολλούς Τζον. Πόσους Τζονς έχω παίξει; Δεν ξέρω καν. Νομίζω ότι είναι πάνω από δέκα. Αλλά όπως και να 'χει, θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά τον Κονσταντάιν".

Ο Ριβς στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, σημειώνοντας την τεράστια κλίμακα και τη φιλοδοξία του. Ο επικεφαλής της, Κέβιν Φέιγκ ανταποκρίθηκε ότι θα ήθελε να συνεργαστούν με τον Ριβς, αλλά με το σωστό τρόπο. Μεταξύ μας, δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί, καθώς ο ηθοποιός έχει αποδείξει πολλάκις τις υποκριτικές του ικανότητες ώστε να του ανήκει ένας πραγματικά αξιόλογος ρόλος στη Marvel.

Ο χαρακτήρας του Κονσταντάιν παρεμπιπτόντως έκανε ένα μικρό come back χάρη σε μια βραχύβια σειρά του NBC, κατά την οποία ο Ματ Ράιαν υποδυόταν τον ντετέκτιβ. Η σειρά διήρκεσε μόνο 13 επεισόδια, αν και η ερμηνεία του Ράιαν άξιζε την επανεμφάνισή του στα προγράμματα Arrowverse του CW. Ήταν μέρος του βασικού cast του "Legends of Tomorrow" μέχρι την έκτη σεζόν του, η οποία έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος.

Εκτός από τον Ριβς, στο "Constantine" πρωταγωνίστησαν επίσης οι Τίλντα Σουίντον, Σάια ΛαΜπάφ, Ρέιτσελ Βάις, Ντζιμόν Χουνσού και Πίτερ Στορμάρε, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπέγραψε ο Φράνσις Λόρενς ("The Hunger Games", "Red Sparrow"). Παρότι το "Constantine" απέφερε μέτρια κέρδη, λίγο κάτω από 231 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, εισέπραξε ανάμεικτες αντιδράσεις από κριτικούς και κοινό.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Πίτερ Στορμάρε επεσήμανε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ότι υπάρχει ένα sequel στα σκαριά, ωστόσο Warner Bros. και Ριβς δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ ως γεγονός. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ριβς συναντήθηκε ξανά με τον σκηνοθέτη του "Constantine", Φράνσις Λόρενς και τον παραγωγό Ακίβα Γκόλντσμαν σε ένα πάνελ για τον εορτασμό της 15ης επετείου της ταινίας.

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/04/2024

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στον κινηματογράφο Ίριδα

Οι σπουδαστικές ταινίες και ένα αφιέρωμα σε επιλεγμένες γερμανικές ταινίες μικρού μήκους από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, έχουν την τιμητική τους στον πιο νεανικό κινηματογράφο της Αθήνας.

Επίσημο πρόγραμμα Φεστιβάλ Καννών 2025: Ο Λάνθιμος και οι άλλοι

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Έλληνα σκηνοθέτη διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα μαζί με πολυαναμενόμενες ταινίες κορυφαίων δημιουργών όπως ο Φράνσις Κόπολα, ο Πάολο Σορεντίνο και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Το Athens Fashion Film Festival παρουσιάζει το πρώτο Masterclass για την δημιουργία ενός fashion film

Το Masterclass του AFFF με τον οπτικοακουστικό καλλιτέχνη Ραφαήλ Σαμαρά, παρουσιάζεται με αφορμή Fashion Panorama, the Italian New Wave, που διοργανώνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Fundamentals of Cinema: Η "Ρώμη, Ανοχύρωτη Πόλη" του Ρομπέρτο Ροσελίνι στον Δαναό

Ο Ρομπέρτο Ροσελίνι αφηγείται τρεις μέρες του Μαρτίου του 1944 στη Ρώμη, η οποία υπό γερμανική πλέον κατοχή βιώνει τη βάναυση συμπεριφορά των κατακτητών