Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Lightyear"

Γιατί κάθε ήρωας έχει μια ιστορία.

Lightyear

Η επιθυμία του Μπαζ Λάιτγιαρ, του αγαπημένου ήρωα της animation σειράς "Toy Story", γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Στην νέα ταινία των Disney και Pixar "Lightyear" δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά πραγματικός αστροναύτης με σάρκα και οστά.
Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Μπαζ Λάιτγιαρ, ο οποίος δουλεύει στην Star Command, να ξεκινά την πρώτη διαστημική αποστολή του και να παγιδεύεται τελικά σ' ένα μακρινό πλανήτη. Παρότι καταφέρνει τελικά να δραπετεύσει, φτάνοντας σε έναν άλλον, έρχεται αντιμέτωπος με δολοφονικά ρομπότ με κόκκινα μάτια, ενώ στο πλευρό του έχει έναν τετράποδο μηχανικό φίλο. Το περιπετειώδες sci-fi καρτούν αφηγείται την ιστορία του "αληθινού" Μπαζ Λάιτγιαρ — του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού — συστήνοντάς μας τον Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών.
Το "Lightyear"αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουνίου 2022. Ο ηθοποιός Κρις Έβανς δανείζει τη φωνή του στον ατρόμητο πρωταγωνιστή, ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Άνγκους ΜακΛέιν ("Ψάχνοντας την Ντόρι"). 

Δείτε το τρέιλερ του "Lightyear"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.