Η Marvel ίσως ετοιμάζει reunion για Κιτ Χάριγκτον και Εμίλια Κλαρκ

Το σενάριο που περνάει από το μυαλό μας με όσα στοιχεία διαθέτουμε μέχρι στιγμής.

Κιτ Χάρινγκτον Εμίλια Κλαρκ

Tώρα που ξέρουμε ποιος είναι ο Κιτ Χάριγκτον στο Eternals, (ο Ντέιν Γουίτμαν/ Μαύρος Ιππότης) και που σχεδόν έχουμε σιγουρευτεί ότι η Εμίλια Κλαρκ είναι η Αμπιγκάιλ Μπράντ της SWORD στη σειρά της Disney + "Secret Invasion" (2023), προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο καιρό θα χρειαστεί η Marvel για να φέρει τους δύο χαρακτήρες κοντά, καθώς η επανένωση του "Game of Thrones" στο "Eternals" ήταν κάπως λειψή. Το reunion που επιθυμεί η πλειοψηφία των fans είναι ανάμεσα στην Εμίλια Κλαρκ και τον Κιτ Χάριγκτον, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το "Harry Potter" και "Τα Φιλαράκια". Αν δε φέρεις κοντά αυτούς που πρέπει να φέρεις κοντά, το πράγμα δε λειτουργεί όσο κι αν θέλεις να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό νοσταλγικό οικοδόμημα. 

Στην προκειμένη περίπτωση, οι Χάριγκτον και Κλαρκ είναι κάτι σαν τους Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι. Προφανώς, η Marvel και οι ηθοποιοί της δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τίποτα για τα μελλοντικά τους σχέδια, οπότε το μόνο που μας μένει είναι οι εικασίες. Στην τελική, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η Κλαρκ για παράδειγμα, θα είναι η πράκτορας Αμπιγκάιλ Μπράντ, η οποία παίζει κεντρικό ρόλο στα κόμικς "Secret Invasion".

Για την ακρίβεια το μόνο που φέρεται να έχει διαρρεύσει είναι ότι η Κλαρκ υποδύεται "μια κατάσκοπο με δυνάμεις" - εξ ου και η σύνδεση με την Μπράντ: έχει δυνάμεις και είναι διαπλανητική κατάσκοπος που διεισδύει στους Skrulls. Στην πραγματικότητα, το μόνο υπαρκτό στοιχείο είναι οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα. Δεδομένου του ότι η Εμίλια Κλαρκ γυρίζει τις σκηνές της στο Γιορκσάιρ και συγκεκριμένα στο Χάλιφαξ, η μοναδική σύνδεση του χαρακτήρα του Κιτ Χάριγκτον με το "Secret Invasion" που περνά από το μυαλό μας είναι η Μεγάλη Βρετανία. Είναι σαφές ότι η Marvel πρόκειται να επαναδιατυπώσει την αρχική ιστορία και να δώσει τη δική της εκδοχή της εισβολής, αλλά αν πάει στη Μεγάλη Βρετανία είναι αναπόφευκτο να σκεφτούμε τα Captain Britain και Mi13.

Πώς μπορεί να υπάρξει reunion α λα Marvel

Εννοείται πως αυτό το σκεπτικό μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το τι θα κάνει η Marvel στη συνέχεια, αλλά είναι η μόνη σύνδεση που έχουμε εντοπίσει μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Ας υποθέσουμε για μία στιγμή ότι όλα αυτά όντως ρησιμεύουν ως οδηγός, ως έμπνευση. Σε αυτή τη σειρά κόμικς υπάρχει ένας Σκραλ που βρίσκεται στη Γη από το 1963, ο οποίος εργάζεται για την υπηρεσία πληροφοριών υπερηρώων της βρετανικής κυβέρνησης MI13 και μοιάζει με τον Τζον Λένον. Οπότε, διά αντιπροσώπου, μπορεί να περάσει τα πάντα. Αντιθέτως, σε αυτό το κόμικ, Αμπιγκάιλ Μπράντ και Ντέιν Γουίτμαν δε συναντώνται.

Η "διασταύρωσή" τους έρχεται μέσω της Δρ. Φάιζα Χουσεϊν, μίας γιατρού που εργάζεται στα ειδικά νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της εισβολής των Σκραλ. Μάλιστα, ο χαρακτήρας του Κιτ Χάριγκτον και η Χουσεϊν μάχονται δίπλα-δίπλα. Η δε Χουσεϊν γίνεται ασπίδα του Μαύρου Ιππότη. Στη συνέχεια η ιστορία περιπλέκεται, εντάσσεται στην MI13, οι δυο τους πηγαίνουν στη Γουακάντα για να ανακτήσουν το μυστικιστικό Ebony Blade που είδαμε στα post-credits του "Eternals", η Χουσεϊν γίνεται ήρωας Εξκάλιμπερ και επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πολεμήσει τον Δράκουλα... και η εξέλιξη ναι, ακούγεται κάπως περίεργη. 

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.