Το τρέιλερ του "Northman" υπόσχεται επικό τρόμο

Η νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς («Ο Φάρος») θέλει τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και Άνια Τέιλορ-Τζόι σε μια αιματηρή ιστορία εκδίκησης.

the_northman

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία των "Witch" (2015) και "Φάρος" (2019), ο ανερχόμενος Αμερικανός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Έγκερς επιστρέφει με μια πολλά υποσχόμενη επική ταινία τρόμου, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα πρωτοκλασάτο καστ.

Η υπόθεση του "Northman" τοποθετείται στην εποχή των Βίκινγκ, όταν ένας νεαρός πρίγκιπας αφού γίνεται μάρτυρας της βίαιης δολοφονίας του πατέρα του, ορκίζεται εκδίκηση με απώτερο σκοπό να επανακτήσει το βασίλειο που του ανήκει. Την ενήλικη και απόλυτα επιβλητική βερσιόν του ήρωα ενσαρκώνει ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που δείχνει αγνώριστος στο τρέιλερ. Τον πατέρα του και βασιλιά υποδύεται ο Ίθαν Χοκ, ενώ τη διανομή των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Νικόλ Κίντμαν, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Γουίλεμ Νταφόε και Μπιόρκ.

Ο Έγκερς συνυπογράφει το σενάριο του "Northman" μαζί με τον περίφημο Ισλανδό ποιητή και συγγραφέα Σιόν, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποσπάσει οσκαρική υποψηφιότητα για το "Χορεύοντας στο Σκοτάδι" που συνυπέγραψε με το Λαρς Φον Τρίερ, ενώ πρόφατα συνεργάστηκε με το συμπατριώτη του σκηνοθέτη Bαλντιμάρ Γιοχάνσον στον ατμοσφαιρικό "Αμνό".

Δείτε το τρέιλερ του "Northman":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

1ο Πανόραμα Κυπριακών Ταινιών: Ο κυπριακός κινηματογράφος στο προσκήνιο της Αθήνας

Μια νέα κινηματογραφική διοργάνωση του Σπιτιού της Κύπρου, φέρνει στην πόλη επιλεγμένες κυπριακές παραγωγές, βραβευμένες ταινίες και συμπαραγωγές με την Ελλάδα, ενισχύοντας τη συνεργασία των δύο χωρών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2025

Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ κυνηγά μια αίρεση στο "Honey Don't!"

Νέα συνεργασία για την ταλαντούχα ηθοποιό με τον Ίθαν Κοέν, σε μια μαύρη κωμωδία που δείχνει εντελώς "φευγάτη".

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον υπό ασφυκτική πίεση στο teaser του "Highest 2 Lowest"

Η νέα δουλειά του εμβληματικού Σπάικ Λι βρίσκει τον οσκαρικό ηθοποιό σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Το Skype έκλεισε αλλά το σινεμά δε θα το ξεχάσει ποτέ

Η εφαρμογή που έφερε επανάσταση στην επικοινωνία του 21ου αιώνα έδωσε ουκ ολίγες φορές έμπνευση στον κινηματογράφο.

Το 10ο Horrorant φέρνει τον μοντέρνο ασιατικό τρόμο στο Ελιζέ

Οι ταινίες που ξεχωρίζουν από το must αφιέρωμα το οποίο δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις του horror.

"Blade Runner", Γιώργος Ζώης και όλα όσα παίζουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου

Πολύ σύντομα το Ηράκλειο γίνεται η έδρα μιας πρωτότυπης και φιλόδοξης διοργάνωσης που ετοιμάζεται να συστηθεί με τους σινεφίλ της Κρήτης.