Επαγγελματικά σεμινάρια κινηματογράφου και τηλεόρασης από την Oxbelly

Το διαδικτυακό εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μη που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στο χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Επαγγελματικά σεμινάρια κινηματογράφου και τηλεόρασης από την Oxbelly

Η Oxbelly, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το ετήσιο workshop με έδρα το Costa Navarino, διευρύνει τις δράσεις της στήνοντας ένα νέο διαδικτυακό επαγγελματικό εργαστήριο για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητες τους και ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα που διοργανώνεται σε συνεργασία με το National Film and Television School της Αγγλίας (NFTS) και με την στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο αποτελείται από τρία σεμινάρια: Production Co-ordinators, Post Production Supervision και Budgeting on Movie Magic, τα οποία θα παραδοθούν από καθηγητές του NFTS. Δείτε παρακάτω αναλυτικότερες πληροφορίες.

Production Co-ordinators
Τριήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 1-3 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 15
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα diaries, clearances, συμφωνητικά του cast, wrap reports και άλλα απαραίτητα βήματα για το σωστό σχεδιασμό και συντονισμό μιας παραγωγής. Το σεμινάριο παραδίδει η Carolina Grisorio.

Post Production Supervision
Τριήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 6-8 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 15
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η ανάλυση και εξέταση ζητημάτων σωστού προγραμματισμού (scheduling) και οργάνωσης του post production workflow. Το σεμινάριο παραδίδει η Gemma Nicholson.

Budgeting on Movie Magic
Μονοήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 7 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 12
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να αξιοποιούν το Movie Magic Budgeting στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Το σεμινάριο παραδίδει o Dewi Griffiths.

Σημειώστε πως για τη συμμετοχή στα σεμινάρια είναι επιθυμητή η προϋπηρεσία σε κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές παραγωγές, αν και όχι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν καλή γνώση αγγλικών, καθώς όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα αγγλικά.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων, και την αίτηση συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Oxbelly εδώ: https://www.oxbelly.com/.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2021 και οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν έως τις 26 Νοεμβρίου του 2021.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.