Επαγγελματικά σεμινάρια κινηματογράφου και τηλεόρασης από την Oxbelly

Το διαδικτυακό εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μη που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στο χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Επαγγελματικά σεμινάρια κινηματογράφου και τηλεόρασης από την Oxbelly

Η Oxbelly, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το ετήσιο workshop με έδρα το Costa Navarino, διευρύνει τις δράσεις της στήνοντας ένα νέο διαδικτυακό επαγγελματικό εργαστήριο για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητες τους και ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα που διοργανώνεται σε συνεργασία με το National Film and Television School της Αγγλίας (NFTS) και με την στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο αποτελείται από τρία σεμινάρια: Production Co-ordinators, Post Production Supervision και Budgeting on Movie Magic, τα οποία θα παραδοθούν από καθηγητές του NFTS. Δείτε παρακάτω αναλυτικότερες πληροφορίες.

Production Co-ordinators
Τριήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 1-3 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 15
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα diaries, clearances, συμφωνητικά του cast, wrap reports και άλλα απαραίτητα βήματα για το σωστό σχεδιασμό και συντονισμό μιας παραγωγής. Το σεμινάριο παραδίδει η Carolina Grisorio.

Post Production Supervision
Τριήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 6-8 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 15
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η ανάλυση και εξέταση ζητημάτων σωστού προγραμματισμού (scheduling) και οργάνωσης του post production workflow. Το σεμινάριο παραδίδει η Gemma Nicholson.

Budgeting on Movie Magic
Μονοήμερο εντατικό, διαδικτυακό σεμινάριο. Ημερομηνίες: 7 Δεκεμβρίου 2021. Συμμετέχοντες: 12
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να αξιοποιούν το Movie Magic Budgeting στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Το σεμινάριο παραδίδει o Dewi Griffiths.

Σημειώστε πως για τη συμμετοχή στα σεμινάρια είναι επιθυμητή η προϋπηρεσία σε κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές παραγωγές, αν και όχι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν καλή γνώση αγγλικών, καθώς όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα αγγλικά.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων, και την αίτηση συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Oxbelly εδώ: https://www.oxbelly.com/.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2021 και οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν έως τις 26 Νοεμβρίου του 2021.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 23/3

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ως Τζον Γουίκ παρέα με δέκα ακόμα κυκλοφορίες που προσεχώς θα βρουν τη θέση τους στις μαρκίζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/03/2023

Η μόνη ιρλανδική ταινία που πρέπει να δεις τη St. Patrick’s Day

Στο λυρικό "Song of Granite" συνοψίζεται η ψυχή της ιρλανδικής μουσικής παράδοσης και της εξαγνιστικής γοητείας του ανταμώματος στις παμπ.

Κυκλοφόρησε o "Κινηματογράφος 2022" από την Π.Ε.Κ.Κ

Η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου κυκλοφορεί για 30ή συνεχόμενη χρονιά την έκδοση "Κινηματογράφος", τη μοναδική καταγραφή της κινηματογραφικής μας πραγματικότητας στην ελληνική βιβλιογραφία.

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Όλα τα must-see της αγαπημένες τρικολόρ διοργάνωσης που επιστρέφει δυναμικά.

Έρχονται προβολές έκπληξη σε έναν κινηματογράφο πολύ κοντά σου

Με τίτλο "Mystery Movie Nights" η Feelgood Entertainment σε προσκαλεί σε μια σειρά αιφνιδιαστικών προβολών, σκέτος γρίφος.

Τυχερό Αστέρι

Το αγαπημένο στον Κορε-έντα ("Κλέφτες Καταστημάτων") θέμα της αυτοσχέδιας οικογένειας επανέρχεται σ’ ένα διασκεδαστικά γλυκόπικρο road movie το οποίο απέσπασε το βραβείο αντρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Καννών.