Έντιμος Κλέφτης

1,5

Μια μονοδιάστατη αστυνομική περιπέτεια βάζει ευκολάκια στον αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον.

Έντιμος Κλέφτης

Λίαμ, πάρε τ’ όπλο σου», «Τι έγινε πάλι;», «Υποδύεσαι έναν ερωτευμένο ληστή τραπεζών, ο οποίος θέλει να ζήσει πια μια τίμια ζωή. Αποφασίζει λοιπόν να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI…», «Μου αρκεί. Είμαι μέσα».

Τα υπόλοιπα μπαίνουν απλώς στον αυτόματο πιλότο από τον Μαρκ Γουίλιαμς, δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς «Όζαρκ» και σκηνοθέτη του περιπετειώδους θρίλερ «Ο Σύμβουλος» (2017) με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Δεν του χρειάζονται ποιος, πού, πότε και γιατί, απλώς δύο-τρεις κακοί που κάνουν το μοιραίο λάθος να μπουν στο δρόμο του αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον. Στην αρχή, βέβαια, αυτός την πατάει, αλλά με μαγκιόρικα κόλπα που έχει εμπεδώσει από τόσες και τόσες copy pasted περιπέτειες, ο 69χρονος σταρ μοιάζει ικανός να γλιτώσει από τη θανάσιμη παγίδα των άπληστων ομοσπονδιακών, να προστατέψει το κορίτσι που αγαπάει και ταυτόχρονα να αποδείξει την αθωότητά του. Εγώ πάντως από την αρχή στοιχημάτιζα υπέρ του…

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς. Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουόλς, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέφρι Ντόνοβαν. ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 99΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Έντιμος Κλέφτης

Honest Thief
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2020
  • Διάρκεια: 99 '
  • Μαρκ Γουίλιαμς

Ένας ασύλληπτος κι ερωτευμένος ληστής τραπεζών αποφασίζει να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
01/05/2024

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.

Florian Fernandez, ο νέος επικεφαλής του "Short Film Hub"

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδέσει ταλαντούχους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς με την διεθνή και την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.