Αναβάλλεται ξανά η κυκλοφορία του «No Time To Die»

Τη στιγμή που η πανδημία δεν κοπάζει οι παραγωγοί της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ μεταφέρουν εκ νέου την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Αναβάλλεται ξανά η κυκλοφορία του «No Time To Die»

Μια ακόμα αναβολή σημειώνεται στο ιστορικό του «No Time To Die», της 25ης ταινίας στο franchise του Τζέιμς Μποντ, η οποία πλέον μεταφέρεται στις 8 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως η πρώτη αναβολή της κατασκοπικής περιπέτειας είχε ανακοινωθεί την περασμένη άνοιξη, τη στιγμή που η πανδημία είχε μόλις ξεσπάσει, προτού αλλάξει ξανά ημερομηνία τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Το στούντιο της MGM που βρίσκεται πίσω από το μπλοκμπάστερ, αποφάσισε η πρεμιέρα να (αποπειραθεί να) γίνει το φθινόπωρο, καθώς στις ΗΠΑ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το 59% των κινηματογράφων παραμένει κλειστό. Ο συγκεκριμένος αριθμός συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες αγορές της χώρας, δηλαδή Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, όπου κανένα σινεμά δε λειτουργεί. Φυσικά, η κατάσταση δεν είναι ιδιαιτέρως διαφορετική στον υπόλοιπο κόσμο, γεγονός που συνηγορεί στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας.

Παρότι είναι ενθαρρυντικό πως οι παραγωγοί επιμένουν σε μια κινηματογραφική και όχι ψηφιακή διανομή της ταινίας, σε αντίθεση με ανταγωνιστικές εταιρίες που έχουν αποφασίσει ήδη να το κάνουν - λέγε με και Warner Bros., αυτό δε σημαίνει ότι δεν το προσπάθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του IndieWire, οι διοικούντες εξέτασαν την πιθανότητα πώλησης του «No Time To Die» σε πλατφόρμες έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα ποσό απαγορευτικό για εκείνες.

Αναβάλλεται ξανά η κυκλοφορία του «No Time To Die» - εικόνα 1

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός παραμένει πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στο κουστούμι του 007. Στην ταινία, βρίσκουμε τον Μποντ να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν εμφανιστεί ένας παλιός φίλος από τη CIA ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» (ο οσκαρικός Ράμι Μάλεκ), ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο ικανότατος Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»).

Επιπλέον, πρωταγωνιστικό μερίδιο παίρνουν οι Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας και Λασάνα Λιντς, με την τελευταία ηθοποιό να υποδύεται μια ακόμα πράκτορα 007.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.