Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 3

1

Αδιάφορη, home entertainment λογικής κωμική περιπέτεια για παιδιά, η οποία δεν έχει πλέον καμιά σχέση με τη συμπαθητική πρώτη ταινία της σειράς. Προβάλλεται με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 3

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη, διασκεδαστική ταινία της σειράς σε σενάριο των δημιουργών των «I Love you Phillip Morris» και «Crazy, Stupid, Love», η saga του «Cats & Dogs» συνεχίζεται ανέμπνευστη και ξεθυμασμένη. Ζώα που μιλούν και μια κατασκοπική ίντριγκα είναι τα μόνα κοινά στοιχεία με τα δύο προηγούμενα φιλμ, καθώς εδώ η Μεγάλη Εκεχειρία έχει σταματήσει την εχθρότητα σκύλων και γατών εδώ και μια δεκαετία. Έτσι, η γάτα Γκουέν και ο σκύλος Ρότζερ είναι μυστικοί πράκτορες που προστατεύουν κρυφά τον κόσμο των οικόσιτων ζώων χωρίς οι άνθρωποι να το έχουν πάρει ποτέ χαμπάρι. Ένας παπαγάλος-σατανική ιδιοφυία, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια, σε μια πλήρως αδιάφορη, home entertainment λογικής κωμική περιπέτεια για παιδιά με μεγάλη αδυναμία στα τριχωτά κατοικίδια.

Προβάλλεται με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 84΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 3

Cats & Dogs 3: Paws Unite
1
  • Οικογενειακή
  • 2020
  • Διάρκεια: 84 '
  • Σον ΜακΝαμάρα

Η γάτα Γκουέν και ο σκύλος Ρότζερ είναι μυστικοί πράκτορες που προστατεύουν κρυφά τον κόσμο των οικόσιτων ζώων, χωρίς οι άνθρωποι να το έχουν πάρει ποτέ χαμπάρι. Η συνεργασία τους οφείλεται στη Μεγάλη Εκεχειρία, η οποία έχει σταματήσει την εχθρότητα των σκύλων και των γατών εδώ μια δεκαετία. Ένας παπαγάλος-σατανική ιδιοφυία, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.