Όταν Έγινα Πλούσιος

1,5

Εύκολες παρεξηγήσεις συντηρούν με το ζόρι ένα στοιχειώδες κωμικό σασπένς. Κι αυτές όμως στο τέλος σηκώνουν τα χέρια, κάτι που δεν εμπόδισε παρ’ όλα αυτά την ταινία να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο ισπανικό box office.

Όταν Έγινα Πλούσιος

Προτού μπλεχτεί στις περιπέτειες του «Μέχρι ο Γάμος να Μας Μεθύσει», το οποίο είδαμε πριν από δύο μήνες στις ελληνικές αίθουσες, ο Ισπανός σταρ Άλεξ Γκαρσία υποδύεται έναν άνεργο έτοιμο να χωρίσει με τη γυναίκα που αγαπάει. Εκείνη μάλιστα φλερτάρει μ’ έναν παλιό του συμμαθητή, αλλά όταν ο Σάντι κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο πιστεύει ότι θα μπορέσει να την ξανακερδίσει. Ο οικονομικός σύμβουλός του, όμως, τον πείθει να μην πει τίποτα σε κανέναν για να μη μοιραστεί τα χρήματα μέχρι να βγει το διαζύγιο. Αρχίζει λοιπόν να κάνει διπλή ζωή, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνα δύσκολο.

Όλα στήνονται πάνω σε μια ιδέα δανεισμένη από τη γαλλική φάρσα «Ah! Si J'Etais Riche» (2002), με διαδοχικές, εύκολες παρεξηγήσεις να συντηρούν με το ζόρι ένα στοιχειώδες κωμικό σασπένς. Κι αυτές όμως στο τέλος σηκώνουν τα χέρια, κάτι που δεν εμπόδισε παρ’ όλα αυτά την ταινία να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο ισπανικό box office.

Ισπανία. 2019. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: WEIRD WAVE.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν Έγινα Πλούσιος

Si Yo Fuera Rico
1,5
  • Κωμωδία
  • 2019
  • Διάρκεια: 98 '
  • Άλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο

Άνεργος κι έτοιμος να χωρίσει με τη γυναίκα που αγαπάει, η οποία φλερτάρει μ’ έναν παλιό του συμμαθητή, ο Σάντι κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο. Για να μη μοιραστεί τα χρήματα, αρχίζει να κάνει διπλή ζωή μέχρι να βγει το διαζύγιο, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνα δύσκολο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι 51 μικρού μήκους που διαγωνίζονται στις 31ες Νύχτες Πρεμιέρας

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που διεκδικούν τα βραβεία του τμήματος "Ελληνικές Μικρές Ιστορίες".

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
05/09/2025

Τζένιφερ Λόρενς & Ρόμπερτ Πάτινσον ερωτευμένοι μέχρι θανάτου στο "Die My Love"

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της κορυφαίας σκηνοθέτριας Λιν Ράμσεϊ ("Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν").

Η ελληνική "Αρκουδότρυπα" βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το ντεμπούτο των Χρυσιάννα Παπαδάκη και Στέργιου Ντινόπουλου απέσπασε το σημαντικό βραβείο Europa Cinemas Label χάρη στο οποίο η ταινία θα μπορέσει να διανεμηθεί σε σινεμά της Γηραιάς Ηπείρου.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και εάν δε βρεθείτε στη μακεδονική πόλη.

Είμαστε έτοιμοι για τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" της γενιάς του TikTok;

Το τρέιλερ της νέας ταινίας της οσκαρικής Έμεραλντ Φένελ ξεσήκωσε το ίντερνετ και τις σινεφίλ συζητήσεις.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (4-10/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.