Οι Άγγελοι του Τσάρλι

0,5

Ξεκούδουνο reboot της διάσημης τηλεοπτικής σειράς ως κωμική φεμινιστική περιπέτεια. Υπόδειγμα λάθος κάστινγκ, κακογραμμένων αστείων, παιδιάστικης πλοκής και ξέπνοων, παλιομοδίτικων σκηνών δράσης.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

Σχέδιο ετών, που περνούσε από τα χέρια του ενός σεναριογράφου στου άλλου, το reboot των τηλεοπτικά διάσημων «Αγγέλων του Τσάρλι» πήρε τελικά το πράσινο φως όταν το ανέλαβε εξολοκλήρου (ως παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτις) η σταρ Ελίζαμπεθ Μπανκς, περιζήτητη μετά την –πίσω από την κάμερα– επιτυχία της «Pitch Perfect 2». Τα βασικά συστατικά τόσο του σίριαλ όσο και των δύο ταινιών του ΜακΤζι στις αρχές των ’00s, δηλαδή κατασκοπική ίντριγκα, χιούμορ, δράση, γκάτζετ και σέξι κορίτσια, εκσυγχρονίζονται τώρα απλοϊκά, φέρνοντας το girl power σε πρώτο πλάνο: το ιδιωτικό πρακτορείο «επικίνδυνων αποστολών» του Τσάρλι Τάουσεντ έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως.

Δύο από τις ικανότερες υπαλλήλους του όμως βρίσκονται μπλεγμένες σε μια σκοτεινή συνωμοσία, την οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν με τη βοήθεια της προϊσταμένης τους και μιας νεαρής επιστήμονος. Αλλά όλα πάνε στραβά, απ’ όπου κι αν τα πιάσεις, σε μια ξεκούδουνη κωμική φεμινιστική περιπέτεια, υπόδειγμα λάθος κάστινγκ, κακογραμμένων αστείων, παιδιάστικης πλοκής και ξέπνοων, παλιομοδίτικων σκηνών δράσης. Βλέποντάς την, ο ΜακΤζι θα αισθάνεται σαν να σκηνοθέτησε την «Περσόνα»…

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 118΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

Charlie’s Angels
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 118 '
  • Ελίζαμπεθ Μπανκς

Το ιδιωτικό πρακτορείο «επικίνδυνων αποστολών» του Τσάρλι Τάουσεντ έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως. Δύο από τις ικανότερες υπαλλήλους του όμως βρίσκονται μπλεγμένες σε μια σκοτεινή συνωμοσία, την οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν με τη βοήθεια της προϊσταμένης τους και μιας νεαρής επιστήμονος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.